Az osztálytársaim minden áron üvegezni akarnak osztálykiránduláson, de én nem nagyon szeretnék. Hogyan mondjam meg?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy prűd vagyok de röviden-tömören utálom az üvegezést. Szerintem borzalmasan ostoba "játék".2013. máj. 3. 16:16
1/11 anonim válasza:
Nyugodtan mondj nem-et és kész! Nem muszáj csinálnod, ha nem szeretnéd (nem feltétlen kell neked is baromnak lenni csak mert ők azok...).
2/11 anonim válasza:
csak szerintem van kicsit túlreagálva a dolog? az oszt.társaid előre tervezik,hogy üvegezni fognak??? hát mi kb. minden nap üvegezünk...majd jön magától,ha kell...inkább azt tervezgessék,hogy vesznek műkardot,és megtámadják vele az embereket...amúgymeg,egyszerűen nem ülsz oda,ha kérdezik,mondod,hogy nincs kedved.ennyi.
3/11 anonim válasza:
Mondd nekik mosolyogva, h neked olyan nagy titkaid vannak, amit egyszerűen nem teregethetsz ki egy ilyen buta játékban:D
Vagy csak simán nemet mondasz és kész. Ha kinevetnek, kicikiznek, ne törődj vele, semmire se kényszeríthetnek, amit te nem akarsz.
4/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
mond meg hogy te nem akarod.
5/11 anonim válasza:
Csak azért,mert te nem akarsz üvegezni nem fognak más programot kitalálni,csakis miattad! Fogadd el,hogy egyszer nem az van amit te akarsz! A többség dönt.
6/11 anonim válasza:
A többség dönti el mit akarnak csinálni, de ez akkor sem kötelező érvényű mindenkire. Aki nem akar, nem vesz részt benne.
hogyan mondd meg? most nincs kedvem/szerintem hülyeség/inkább sétálni megyek/dumálnék egy jót/hoztam activity-t stb..stb...stb...
8/11 A kérdező kommentje:
nem tudom itt ki milyen üvegezésre gondolt, de ők nem a 'felelsz vagy mersz'-es szintűre.
2013. máj. 4. 13:33
10/11 A kérdező kommentje:
Csók,tapizás,vetkőzés. Nem túlságosan az én területem.
2013. máj. 4. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!