Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan oldanátok meg a tanulást?

Hogyan oldanátok meg a tanulást?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy garzonlakásban lakunk. Délelőtt iskolába vagyok, anya a munkahelyén. Majdnem egyszerre érünk haza. Délután tanulni szeretnék DE anyának mindig itt van valamelyik barátnője hangosan beszélgetnek, zenét hallgatnak, üvölt a TV. Nem tudok tanulni. Ha nincs itt senki elmegyek boltba, takarítok mert anyának nincs kedve.

Még barátnőm sincs akihez átmehetnék. A konyhába még egy szék sem fér be olyan kicsi. Próbáltam már a játszótéren de a gyerekek játszanak hangosan.

Próbáltam anyával beszélni de nem érdekli, oldjam meg.

2015. márc. 9. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemisták, főiskolások a könyvtárban tanulnak, ha a szobatársak zavarják őket.
2015. márc. 9. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

járj könyvtárba, mekibe, kávézóba, ami a környékeden van.

Én az angolt pl. mindig mcdonaldsban tanultam, szakmai tárgyakat az egyetemen könyvtárakban, kávézókban, de még kocsmában is, délutánonként tök üres volt az egyik.

2015. márc. 9. 10:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Az iskola könyvtára össze-vissza tart nyitva gyakran csak délelőtt, a városi könyvtár messze van anya nem enged egyedül :(
2015. márc. 9. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Füldugó?
2015. márc. 9. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Füldugót nem próbáltál még? Vagy nem biztos, hogy ez másnak is jó de amikor én nagy zajban próbáltam tanulni akkor mindig nyugtató, meditációs zenéket raktam fel lejátszóra és füldugóval azokat hallgattam közben. Ez a fajta zene egyáltalán nem zavart a tanulásban és nem hallottam magam körül a sok csacsogást meg zsivajt.
2015. márc. 9. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár mi családi házban lakunk,3 kisöcsém van,akik állandóan zsibonganak. Nekem a füldugótól fájt a fejem,szóval klasszikus zenét kapcsolok és azt hallgatom fülhallgatóval,ez nem zavar..) Vagy tényleg,egy kávézó,meki..
2015. márc. 9. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Nem tudjuk, hány éves a kérdező, de szerintem napi szintem kávézóba, mekibe járni tanulni elég drága lenne. Még annak is, aki már keresőképes.

2015. márc. 10. 09:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

14 éves vagyok

A füldugó jó ötlet :)

2015. márc. 10. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Közeli park, vagy egyszerűen egy pad, vagy ritkán használt pingpong asztal? Úgyis jön a jó idő. :) De a füldugó sem rossz.
2015. márc. 10. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Füldugót, ha veszel ne azt a sárga 45 Ft os gyógyszertárit vedd. Munkavédelmi boltban lehet kapni,normalisat dobozzal együtt
2015. márc. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!