Hogyan oldanátok meg a tanulást?
Az a helyzet hogy garzonlakásban lakunk. Délelőtt iskolába vagyok, anya a munkahelyén. Majdnem egyszerre érünk haza. Délután tanulni szeretnék DE anyának mindig itt van valamelyik barátnője hangosan beszélgetnek, zenét hallgatnak, üvölt a TV. Nem tudok tanulni. Ha nincs itt senki elmegyek boltba, takarítok mert anyának nincs kedve.
Még barátnőm sincs akihez átmehetnék. A konyhába még egy szék sem fér be olyan kicsi. Próbáltam már a játszótéren de a gyerekek játszanak hangosan.
Próbáltam anyával beszélni de nem érdekli, oldjam meg.
járj könyvtárba, mekibe, kávézóba, ami a környékeden van.
Én az angolt pl. mindig mcdonaldsban tanultam, szakmai tárgyakat az egyetemen könyvtárakban, kávézókban, de még kocsmában is, délutánonként tök üres volt az egyik.
1-es vagyok
Nem tudjuk, hány éves a kérdező, de szerintem napi szintem kávézóba, mekibe járni tanulni elég drága lenne. Még annak is, aki már keresőképes.
Köszönöm a válaszokat
14 éves vagyok
A füldugó jó ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!