Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szerintetek mit...

Kamaszok, szerintetek mit kéne tennem? 16/L

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátnőm évekig. Megromlott a kapcsolatunk miután másik sulikba mentünk.:/ Nemrég történt az, hogy 2 hónapig nem kerestük egymást. Aztán rámírt, hogy hiányzok neki. Mondtam, hogy oké akkor találkozzunk és megbeszélünk mindent. Beleegyezett. Amikor találkoztunk volna, azt mondta hogy az anyukája nem engedi sehová mert rossz jegyet kapott. Mondtam neki hogy rendben akkor majd máskor. Írtam egyik osztálytársamnak hogy talizhatunk mert mégsincs dolgom. Erre megláttam a barátnőmet más lányokkal. Odamentem és megmondtam neki hogy felejtsen el ÖRÖKRE amiért ilyen szánalmas hazug r*banc és hogy soha többé ne merjen keresni. Nagyon hiányzik és nemtudom hogy ezek után mit reagálna ha keresném.:/
2015. márc. 8. 16:23
 1/6 anonim válasza:
90%
Hát kb. azt hogy ideje felnőni :D
2015. márc. 8. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Nekem hasonló volt.

Nagyon jó barátnők voltunk, iskolát szerettem volna váltani de nem tudtam hova menjek végül abba a suliba irattak be a szüleim (az én kérésemre) amelyikbe ő jár. Elkezdődött a tanév kb. 1 hónap múlva megalázott az egész osztály előtt minden nap (!!), következő évben másik iskolába jártam, megszakadt a kapcsolatunk. 2,5 év eltelt és havonta beszélünk de tiszta h.lye. Tavaly nyáron találkoztunk volna 1 hete tervezgettük, azt mondta büntetésbe van. Aznap bementem a könyvtárba hazafelé mentem megláttam hogy lányokkal és fiúkkal (12-18 év közöttiek) isznak és cigiznek a piactéren. Azóta csak ismerősök vagyunk.

Több mint 1 éve szereztem egy legjobb barátnőt ő benne teljesen megbízok. Osztálytársak vagyounk :)

2015. márc. 8. 16:39
 3/6 Gyémántlány ***** válasza:
100%

Sose hiányolj olyan embereket, akik átvernek, és hazudnak neked. Akkor se, ha egyszeri eset volt, akkor se, ha vissza akarják kuncsorogni magukat a karjaidba, SOHA! Aki egyszer megtette, máskor is meg fogja. Ne akarj ilyen barátokat.

Forget it, girl.

2015. márc. 8. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
engedd el. Ez a lány nem volt a barátnőd már akkor sem amikor "megromlott a kapcsolatotok a suliváltás miatt". Nekem is volt olyan barátnőm akivel más osztályba kerültünk, 3 éve. Még mindig 1-2 hetente legalább egyszer hosszan beszélgetünk akkor is amikor mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Hagyd a fenébe, nem éri meg.
2015. márc. 8. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
keress engem
2015. márc. 10. 10:26
 6/6 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele, az ilyeneket csak k***ának hívják....Hidd el nekem, én még most is hasonló helyzetben vagyok, és tudom, hogy bosszantó, de sz*rd le nmert az ilxen nem érdemli meg, hogy a barátnőd legyen!!!!
2015. márc. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!