Kamaszok, szerintetek mit kéne tennem? 16/L
Nekem hasonló volt.
Nagyon jó barátnők voltunk, iskolát szerettem volna váltani de nem tudtam hova menjek végül abba a suliba irattak be a szüleim (az én kérésemre) amelyikbe ő jár. Elkezdődött a tanév kb. 1 hónap múlva megalázott az egész osztály előtt minden nap (!!), következő évben másik iskolába jártam, megszakadt a kapcsolatunk. 2,5 év eltelt és havonta beszélünk de tiszta h.lye. Tavaly nyáron találkoztunk volna 1 hete tervezgettük, azt mondta büntetésbe van. Aznap bementem a könyvtárba hazafelé mentem megláttam hogy lányokkal és fiúkkal (12-18 év közöttiek) isznak és cigiznek a piactéren. Azóta csak ismerősök vagyunk.
Több mint 1 éve szereztem egy legjobb barátnőt ő benne teljesen megbízok. Osztálytársak vagyounk :)
Sose hiányolj olyan embereket, akik átvernek, és hazudnak neked. Akkor se, ha egyszeri eset volt, akkor se, ha vissza akarják kuncsorogni magukat a karjaidba, SOHA! Aki egyszer megtette, máskor is meg fogja. Ne akarj ilyen barátokat.
Forget it, girl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!