Kamaszok, mondtok nekem játékokat érintőképernyős telefonra? Nem androidos
Itt nézelődj. Felteszem nem Nokia érintőképernyős teló hanem vmi más tehát valszeg javás
Vagy írd be google-ba, hogy: games for java (ide írd be a képernyő felbontását)
hayday,candy crush,aerox, dumb ways2, szókeresők.
Nehéz úgy játékot ajánlani,hogy azt se tudjuk hány éves vagy,fiú,lány illetve milyen játékokat kedvelsz..logikai,stratégiai,ügyességi,szimulátor stb.. Azért valljuk be manapság elég nagy a játékok tárháza :)
Már boccs de szerintem "nem androidos"ra nehéz lesz felnyomni egy .apk kiterjesztésű fájlt.
Esetleg ha feltöri a rendszert és lecseréli a javát egy androidra. De még akkor is necces, mert ezeken kb max 3.3 ig futnak a rendszerek de a játékokat inkább az újabb rendszerekre tervezik (4.1+). És a tárhellyel is lehet probléma.
#3 as vagyok
Bocsi nem kötekedni akartam :)
Abba bele sem gondoltok,hogy az is meglehet,hogy IOS telefonja van?
(iPhone)
Szerintem arról tudna :D
És akk nem kérne linket mert ott az app store és rákeres
Megnéztem és amit az #1es küldött az elvileg jó
Csak még annyi h akk próbáldd meg azt beírni google be amit leírt és a képernyőfelbontás az 240*320 (ha kis virtuális billentyűzet lesz a játék alatt) vagy 240*400 (ha teljes képernyős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!