Szülők, ti megengednétek a 14 és fél éves fiatoknak, hogy barátnője legyen?
neeeee
nagyon el vagy tévedvem ha azt hiszed ezekkel nincsen tisztában már.
Jómagam 14 éve voltam 14, és a suliban a felvilágosítóórán elég részletes tájékoztatást kaptunk az óvszerhasználatról, még kaptunk is csomagban
nem volt ilyen szintű internet, mégis mindent tudtunk, sőt ár akkoriban is volt "nyalják-falják" egymást párok.
Én 15 évesen az utolsó előtti lány voltam, aki még nem csókolózott, de jónéhány nem szűz volt a csapatban.
nem mondom, hogy ez oké, akkor sem gondoltam, ezért voltam 18 amikor nemi életem lett, de pasim mindig volt.
egy 14 éves fiú nem kicsi, kamasz.
ahhoz, hogy érett, egeészséges felnőttt legyen végig kell mennie a folyamatokon, ma pedig korábban esik át mndenki, ha 18-17 évesen kezd randizni, akkor annyit fog bénázni, hogy nem jut el odáig sem, ameddig szerinted is normális anyni idősen eljutni, mert már elvárnak tőle annyit a kapcsolatban, amit csak tapasztalattal tud megtanulni..
Benned van a hiba,nem a fiadba.:) senki nem mondta h bujkon agyba a lannyal..Te felted a fiad mintha 9eves lenne.
Megsugom(lattam ilyet) aki 20evesen kezd ismerkedni az mar reg elkesett...
Oszinten sajnalom a sracot! Akkor gondolom ilyen tipikus anyucikedvencet akarsz belole nevelni aki ki se mer lepni egyedul az utcara:)
Hajra,rontsd el a gyereket!!(ha eddig nem sikerult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!