Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A páromat kikészítő az apja...

A páromat kikészítő az apja mit tegyek?

Figyelt kérdés
16évesek vagyunk a barátom szülei elváltak.Ő az apjánál van és attól félek h hülyeséget fog csinálni.Mert már a válás is megviselte és szerintem pánik beteg is de ez nem biztos.Az apja meg nem h támogatná/segítené olyanokat vág a fejéhez amiktől a barátom volt h fiú létére sírógörcsöt kapott.Nagyon féltem és próbálok segíteni neki.De már tehetetlen vagyok.A barátom meg egyre jobban kezd kikészülni:( Én mindig mellette állok de a családja szeretetét hiányolja.És ez a családjának nem tünik fel.Hogy tudnék segíteni neki?:( Úgy h ahogy nekem lejön ahogy beszél róluk utálja őket =(
2010. febr. 14. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szabad megkérdeznem,

Hogy-hogy nem az anyukájához került?

2010. febr. 14. 12:23
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom.neki azt se mondták el h mért váltak el a szülei=/ amikor kérdeztem tőle h mért nem költözik oda azt mondta h nem megy sehova mert ő azon a környéken/kerületben nőtt fel és nem megy sehova.de ha betöltjük a 18at elköltözünk mindketten.ha én nem is ő átköltözik hozzám.mert nem birom elviselni amiket az apja mond neki =(
2010. febr. 14. 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:

a kérdést am elírtam sry.:S siettem is meg aggódok is és ienkor nagyon nem tudok írni =(

"Kikészíti" akart lenni =(

2010. febr. 14. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!