Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőként zavarna titeket, ha...

Szülőként zavarna titeket, ha a kamasz gyereketek sötét színűre akarná festetni a szobája falait?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, mindenki számára nyilvánvaló, miért kérdezek ilyet.
2015. febr. 28. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem, mert ez semmit nem jelent.
2015. febr. 28. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Én is szeretem a sötét színeket. Egy szobában olyan érzést kelthet, hogy az egy kis zug, ahol elbújhat, ami csak az övé. Persze ha e mellé depresszió vagy hasonló társulna, akkor zavarna, de ha egy normális, egészséges emberről van szó, megengedném.
2015. febr. 28. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
15%

igen mert a körülöttünk lévő színek befolyásolják a hangulatunkat, kedvünket, hozzáállásunkat mindenhez, nem véletlenül a gyerek szobák a legszinesebbek, mert a gyerekek még mindig vidámak, boldogok, szinek között érzik jól magukat.

megijednék miért érez kedvet a sötét színhez.

2015. márc. 1. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

16,5 éves a lányom, áprilisban festjük a gyerekek szobáit az új házban. Mindenki saját maga válassza ki a színeket, a függönyét. Olyan színű lesz amiben jól érzik magukat. Ha ez igen sötét szín, az sem baj, most alakul a személyisége. Egy dolgot kértem mindig tőlük (egyébként 4-en vannak, a legkisebb még nem döntőképes), hogy ne tegyenek kárt a bútorokban, a falakban.

Nagyon sokan negatívként látják ha egy kamasz szereti a sötét színt esetleg a feketét. Emlékszem anyám állandóan perlekedett velem kamaszkoromban mert csak fekete színű ruhákat vettem fel. Itt vagyok közel 40 évesen, egy 18 éve tartó nagyon boldog házasságban, vidám, lendületes, pörgő anyukaként és még mindig csak feketében járok, hosszú bőrkabátban, acélbetétes bakanccsal. Mindig is így éreztem jól magam. Rossz ember lettem, depressziós, életunt? Nem, ez egy stílus. Bezzeg ha csak fehérben járnék senki nem szólna semmit. Ez is egy szín, csak az emberek összepárosítják a rosszal.

2015. márc. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!