Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak nagyon félek...

Mitcsináljak nagyon félek elmenni (? )

Figyelt kérdés

Egyedül megyek ma orvoshoz. 12l

nagyon félek elmenni!!Nem kértünk időpontot,szoval várni kell az hogy lesz? kb. meddig kell várni?

Mindjárt indulok,de fáj a hasam ideges vagyok már a sírás kerülget..

szerintetek elhivjam a mamám velem az orvoshoz?lehet felvihom hogy jojjon el velem.ugy jobb lenne de nem biztos hogy eltud mert most ment haza.

félek,nem voltam még egyedül orvosnál mitcsináljak?

2015. febr. 25. 08:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Légyszives irjatok.nagyon fontos
2015. febr. 25. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Milyen orvoshoz?

Mi a baj?

2015. febr. 25. 08:51
 3/11 A kérdező kommentje:

gyerekorvos

tudom furán fog hangzani de első alkalom lenne hogy egyedül megyek el

2015. febr. 25. 08:53
 4/11 A kérdező kommentje:

a mamám kilőve mert már hazament azt mondta eljőtt volna velem ha időbe mondtam volna neki

anyáék meg dolgoznak

2015. febr. 25. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodj meg, nem fog bántani, menj bátran!

Azt nem tudom meddig kell várni, de légy nyugodt és türelmes, semmi baj nem fog történni veled.

2015. febr. 25. 08:55
 6/11 A kérdező kommentje:
indulok most sirtam egy kicsit,meg látszik a szememen ciki lesz így bemenni?
2015. febr. 25. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Nyugi :)

Nem tudom nálatok ,hogy működik. Voltam olyan dokinál akinél az érkezésnél húzni kellett egy sorszámot (szerintem ez a legjobb) akkor majd ha a doki a te számod mondja bemész.

Meg voltam olyan helyen is ahol érkezés alapján mennek be az emberek,sorszám nélkül. Sokszor vannak beelőzések,nagyon kell figyelni,hogy ki után jössz.

De nem kell izgulnod,ha túl leszel rajta csak nevetni fogsz,hogy ezen paráztál!:) Ügyi leszel,vigyél olvasni valót,hogy ne unatkozz vagy töltsd fel jól a telefonod.

2015. febr. 25. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz semmi baj! Én érzem, hogy ügyes lány vagy! :) Mondd el az orvosnak, mi a baj, és figyelj, hogy mit tanácsol! Nyugi!
2015. febr. 25. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanaz lesz mint máskor.
2015. febr. 25. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Sikerült átvészelni?

Igazából számomra olyan furcsák az ilyen kérdések. Jó esetben az ember orvosa hosszú éveken át állandó.

Ha csak nem frissen költözött az ember, ami másik körzetbe kerüléssel jár akkor mi változna. Az orvos, asszisztens és te is ugyanaz az ember vagy.

2015. febr. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!