Mitcsináljak? Nem bírom már
Van egy barátnőm, akivel a főiskolán ismerkedtem meg. (nő vagyok) A középiskolában állítólag nem fogadták be, meg valahogy ő is csendesnek tűnt nem tudott jól kapcsolatot teremteni.
Nem értettem.
A legjobb fej akit ismerek. A tök egyszerű mindennapi dolgokat olyan viccesen adja elő hogy szakadok a nevetéstől. Megértő, kedves, és normális! Most lesz 15 éve hogy barátok lettünk. Pedig a gimibe senki nem akart vele haverkodni.
Két három hónap kevés a beilleszkedéshez. Ilyenkor mindenki próbálkozik, de lehet hogy megismerik egymást és váltanak. Hátha lesz valami közös dolog akár sulis ahol megismerhetik a másik oldaladat is és befogadnak. Legyél türelmes és ne mutatsd ki hogy pikkelsz rájuk mert átnéznek rajtad.
És amúgy meg nem kell mindenkivel szuperbarátokká válni. IGAZ barát csak néhány van egy embernek!!!! A többi max haver lesz örökké. Ha van ilyen külsős barátod akiben hiszel és jól megvagy akkor nincs szükséged az osztálytársak közül még valakire, max annyira hogy a házit lemásold az övékről.
ismeros a helyzet. én tavaly kezdtem a középsulit és szereztem barátokat, de nem teljesen közéjük tartozom, viszont szokatlanul csöndes vagyok a suliban és nem nagyon merek barátkozni.
talán annyit mondhatok, hogy próbálj meg olyanokhoz odamenni, akiket hallottál beszélgetni mondjuk az öltözöben és hasonló dolgokat kedvelnek. ha látják, hogy te is azonos érdeklodessel rendelkezel csak könnyebben elfogadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!