Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy győzzem meg a férjemet?

Hogy győzzem meg a férjemet?

Figyelt kérdés
lányom jövőre kezdi az egyetemet. szeretne menni gólytáborba. én elengedném. Annó én is voltam meg az apja is. Mindkettőnknek durva buli volt ( de nayon jó). Férjem hallani se akar róla hogy az ő lánya olyan helyre mennyen
2015. febr. 25. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Tanítsd meg megvédeni magát, be nem zárhatod!!!
2015. febr. 25. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Egyik legjobb élményem volt a gólyatábor, pedig sose voltam az a bulis fajta. Semmi se volt kötelező, ha nem akartál alkoholt inni akkor nem ittál és kész. Aki fogat is vodkával mosott annak az a saját döntése volt.

Ráadásul mi a Balaton mellett voltunk, szóval a fél napot fürdőruhában töltöttük, mégse erőszakoltak meg senkit.

Ez két évvel ezelőtt volt, szóval nem volt túlságosan "más világ".

Amúgy a lányod egyszerűen álljon az apja elé és közölje, hogy megy. Ha ellenkezik, akkor kérdezze meg hogy miért érzi úgy, hogy felelőtlen ribinek nevelte? Ha meg nem így van, és tudja hogy megbízható, akkor ne fossza meg egy jó élménytől.

2015. febr. 25. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Másfél éve voltam elte-s gólyatáborban, életem legjobb hete volt. A szervezők tényleg mindent megtettek értünk, a többi gólya is jó fej volt. Nekem ugyan pont volt egy kis kavarásom utolsó este spiccesen, de nem akaratom ellenére történt, sőt azóta együtt vagyok a sráccal boldog kapcsolatban :D Nem tudok olyanról, hogy a mi karunkon bármi probléma lett volna, és szerintem azért nem is az erőszak az általános.

Tényleg sajnálom azokat a lányokat akiket erőszak ért gt-ben, de ennyi erővel ne engedje az apja sehova, mert lehet hogy a kisboltba menet erőszakolják meg.

Ha aggódtok akkor vigyen paprikasprayt aztán kész.

Nehéz lehet utólag beilleszkedni a társaságba gólyatábor nélkül.

20/L

2015. febr. 26. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező: ennyi erővel akárhol megerőszakolhatják, fölsöleges tiltani, a gólyatábor az egyik legnagyobb buli. Ha képes felelősségtelejsen viseslkedni, nem mocskos részegre innia magát ájulásig, úgy nem értem, miért kéne tiltani. Legyen mindig az ismerőseivel, mértékkel igyon és kész. Amit meg nem akar, azt nem kell megtennie, kényszeríteni nem fogják, van gondolom szája, hogy azt mondja, bocs, de nem csinálom.
2015. febr. 26. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi erővel iskolába se engedje az utcán is megtehetik vele azt amit a gólyatáborban.
2015. febr. 28. 01:21
 16/16 anonim ***** válasza:
95%

Jaj az ilyenektől falnak megyek. Az országban "megerőszakolnak" állítólag egy lányt, akkor már kijárási tilalom van..

Természetesen én is voltam gólyatáborban, a családom minden tagja, és minden ismerősöm is. Sokan elfelejtik, hogy a GT az első állomás, ahol megismerik egymást a csoporttagok. Aki nem megy el, kimarad, és utólag nagyon nehezen fog beilleszkedni, barátokat találni. Kínszenvedés lesz aztán végigcsinálni az egyetemet.

Én nem hogy nem engedném el, hanem kötelezővé tenném a gyerekemnek. Ott alapozza meg az ismertségi körét. Kész pont. Ezt mondjad meg a férjednek.

Arról meg hogy "megerőszakolnak" valakit tényleg csak annyit tudok mondani, hogy érdekes módon nálunk senkit nem erőszakoltak meg. És nem leszek népszerű a kommentemmel, de attól mert másnaposan valaki megbánja amit előző éjjel részegen csinált, attól még az nem erőszak..

2015. febr. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!