Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy győzzem meg a férjemet?

Hogy győzzem meg a férjemet?

Figyelt kérdés
lányom jövőre kezdi az egyetemet. szeretne menni gólytáborba. én elengedném. Annó én is voltam meg az apja is. Mindkettőnknek durva buli volt ( de nayon jó). Férjem hallani se akar róla hogy az ő lánya olyan helyre mennyen
2015. febr. 25. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Meg tudom érteni a férjedet...
2015. febr. 25. 20:59
 2/16 anonim válasza:
89%
Ha már egyetemre megy akkor nyilván nagykorú.Úgyhogy nincs miről beszélni.. itt már nem kérdés hogy elengeditek-e.
2015. febr. 25. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 2-es, ha most megy egyetemre, akkor nyilván nem keres még, a szülei pénzét bulizná el. Így joguk van a szülőknek beleszólni, hová megy, vagy egyszerűen joguk van nem adni pénzt a gólyatáborra. Nem attól lesz felnőtt, hogy betölti a 18-at, hanem pl. attól, hogy eltartja magát.
2015. febr. 25. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Sehogy ne győzd meg, a férjednek igaza van. És őszintén szólva meglep, hogy anyaként és nőként az utóbbi híreket hallva, nem te tartanád vissza a lányodat.
2015. febr. 25. 21:11
 5/16 A kérdező kommentje:

én is voltam régen. nagyon jó buli volt. mai fejjel örülök hogy nem hagytam ki.

és a lányom szeretne menni. részemről képmutatás lenne ha pont én ellenezném aki végig bulizta az egyetemi éveket. Mára rendes családanya lettem.

2015. febr. 25. 21:15
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

4-es vagyok.

Ha ekkora gyerekrd van, akkor kb.annyi idős lehetsz, mint én, 40-45 között. Azért akkor egy kicsit más világ volt. Nem azért nem engedném, mert bulizni fog, hanem mert bármi megtörténhet úgy is, hogy ő nem lenne benne. De nagykorú, tehát megakadályozni nem tudjátok.

2015. febr. 25. 21:22
 7/16 anonim válasza:
81%
3as: és honnan tudod hogy nem ő fizetné? egyébként meg a kérdező nem írt arról hogy az anyagiak jelentenének problémát...
2015. febr. 25. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
18%

Senki nem mondta az anyagiakat, igen. Nekem ezzel a "18 múlt, azt csinál, amit akar" hozzáállással van bajom. Ez nem így működik, amíg a szülei tartják el, beleszólhatnak, hova menjen. Nyilván azért nem engednék el, mert féltik és jót akarnak neki.

Az apja is tudja az ő egyetemi éveiből, mik mehetnek ezeken a helyeken, tudja, mitől félti a lányát!

2015. febr. 25. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Én is voltam gt-ban, 6 évvel ezelőtt.

SENKIT nem erőszakoltak meg, nem ITATTAK le - aki leitta magát, így járt, ő döntése -, nem erőszakoskodtak a piával, nem kezdtek ki velünk, semmi kötelező vetkőzés...

Persze, voltak kicsit pikánsabb játékok, de ott RÁNK bízták, meddig megyünk el, nem kényszerítettek olyasmire, amit nem akartunk.

Amúgy tök jó buli volt, életem legjobb hete (első korsó sörömtől beálltam - mentem is aludni 9-kor, meg po.án vágtam egy csávót, mert részegen alám nyúlt). Csapatversenyek, bulizás (a szobatársakkal együtt, figyelve a másikra), izzadt egyen pólóban egy hétig, meg jó pasik. :D

2015. febr. 25. 21:45
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálatos, ami valamelyik gólyatáborban történt, de ennyi erővel sehová ne engedjük a gyereket, mert bárhol megerőszakolhatják, kirabolhatják, megverhetik, bedrogozhatják stb....
2015. febr. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!