Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedik meg?

Miért nem engedik meg?

Figyelt kérdés
14éves lány vagyok most vagyok 9.-es 2 hónapja járok egy pasival ő 10.-es és megkértem a szüleimet ,hogy hadd aludhasson itt még nem feküdnék le vele és azt mondták ,hogy 2 hónap után még nem.De a nővéremnek ő most már 18 éves megengedték ,hogy 15 évesen itt aludjon a barátja mert szerintük ő megbízhatóbb.Megmondtam ,hogy akkor én alszok nála ha nem engedik meg ,hogy ő aludhasson itt.Egy városban lakunk meg tudják a szüleim ,hogy ha én leakarok feküdni vele akkor megteszem csak még nem akarok azt mondták még eldöntik ,hogy itt aludhat-e de én nem aludhatom ott biztos.Ha nem engedik meg ,hogy itt aludjon én tuti ott fogok attól aludni nála.De miért nem akarják megengedni!
2010. febr. 12. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Ezt ők tudják, de szerintem téged féltenek. A jóhíredbe is kerülhet ez, az pedig nem kevés, ha még most ekkora fejjel annak is tűnik. A fenyegetőzéssel pedig nem érsz el semmit. Legyél engedékenyebb, és ha azt látják, hogy bízol a döntésükben, akkor ők is bízni fognak benned, a fenyegetőzés pedig bizalmatlansághoz vezet.
2010. febr. 12. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Mert még fiatal vagy. Az együttalvás nagy veszéllyel járna és nem biztos, hogy nem csábulnál el. Hallgass a szüleidre és ne ébreszd fel a fiúban sem az alvó oroszlánt. Várj még néhány évet!
2010. febr. 12. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha az én lányom lennél.és az engedélyem nélkül idegen helyen aludnál,akkor többé sehova nem engednélek el.Nem kapnál zsebpénzt stb.

Két gyereknek még nem kell együttaludni!MIndketten azok vagytok még.Ez a kapcsolat nem fog orokké tartani.Ha nem akarsz még lefeküdni a fiúval,akkor miért karasz ott aludni?Jobban jársz,ha vársz ezzel még 1-2 évig.Könnyen becsúszhat egy baba is.

2010. febr. 12. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Mert nagyon fiatal vagy. Meg akarnak óvni sok mindentől, köztük a csalódástól is. Miért olyan fontos az az ott alvás?

és tényleg kevés még ahhoz két hónap, ez csak az ismerkedési szakasz.

Nem maradsz le semmiről, ne félj.

Mindennek megvan az ideje.

Én mellesleg 15 évesnek sem engedném, de nem én vagyok a szülétek.

2010. febr. 12. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

16 és fél évesen jöttem össze az első nagy szerelmemmel (ő 3 évvel idősebb volt). Anyukám az első pár hónapot végig izgulta, h nehogy lefeküdjek vele ilyen korán - mondtam, h még eszemben sincs. A fiú azt mondta, kb amikor 3-4 hónapja jártunk, h nem akart csak simán "megfektetni", mert érzelmeket akar közben és nem d.gni szeretne, hanem szeretkezni velem. Anya 5 hónap után mondta, h menjek el nőgyógyászhoz, fizeti a fogamzásgátlót. (Ez volt a jóváhagyás :) ). Fél éves "évfordulón" engedte, hogy ott is aludjak nála, de még akkor sem történt meg a dolog, csak egy hét múlva. Soha egy percig nem bántam meg, h nem történt meg korábban (szűz voltam ugye), pedig lett volna rá lehetőség, és hogy vele történt meg (bár csúnya szakítás lett a vége 2 év után). Egyébként mi is aludtunk együtt az "engedély" előtt, igaz akkor 2 napos buliba mentünk (érdekes, akkor aludhattunk együtt), csak utána vérszemet kaptunk és pár alkalommal füllentettem, h megint buli van, közben nála aludtam (jó volt összebújni, pedig akkor még ugye nem is történt semmi). Szerencsére anyukája megértő volt, azt mondta, ha meg akarjuk tenni, úgy is megtesszük, akkor legalább ágyban és ne az árokszélen.

Szerintem a 2 hónap még elég kevés (és a 14 éved is), várjatok még egy kicsit, annál jobb lesz, akkor legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak arra kellettél neki.

2010. febr. 13. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
16 éves vagyok 2és fél éve vagyok együtt a barátommal nekem másfél év utén engedték meg hogy itt aludjon,ugyhogy legyél türelemmel 2hónap nem sok idő
2010. febr. 13. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

szia!17 éves múltam,mostani párom 6 évvel idősebb!igaz hogy 2 hónapja vagyunk együtt,anyu nekem sem engedi,jogosan!Igaz én már nem vagyok szűz,de akkor is,elkell telnije egy kis időnek amég összeforrotok annyira hogy a szülők engedjék!

"Sógornőm" velem egy idős vagyis 2 hónappal fiatalabb,az ő szülei is 4 hónap után engedték hogy bátyámnál aludjon,anyuval kompromisszumot kötöttünk hogy akkor én is 4 hónap után alszok ott és ennyi!!

meg 14 évesen am is mit akarsz???

2010. febr. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!