Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedi meg apa?

Miért nem engedi meg apa?

Figyelt kérdés

Holnap nézném a bajnokok ligáját (foci) Psg-Chelsea meccset 20:45kor kezdődik és apátol kérdeztem hogy vehetek e popcorn-t azt mondta igen biztos majd éjfélig tévézek,mondtam neki hogy 10 felé szerintem már vége lesz,azt mondta aha...

miért nem hiszi el? és miért nem nézhetem?

ugy irigylem azokat akik az apjukkal jo viszonyban vannak, de annak is orulnék ha egy este leülnénk foci meccset nézni vagy akármi! Anya viszont megengedi akkor apa miért nem?

2015. febr. 16. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
hát bocs, de egy félidő 45 perc, 45 meg 45 az 90, és akkor még nem volt szünet... nincs vége tízre. Apád ismeri a számokat, ezért nem nem hiszi el, hanem TUDJA, hogy nem lesz vége 10 körül...
2015. febr. 16. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Jól írja az előző válaszoló.
2015. febr. 16. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor fél 11 vagy 11 , de mindennap fent vagyok addig vagy tovább
2015. febr. 16. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudom miért nem engedi, gondolom nem 9 éves vagy, hogy már 10-kor kötelező aludnod..... nézd meg titokban :D
2015. febr. 16. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:

13 éves vagyok,már anyával megbeszéltem ő megengedi

koszi azért a válaszokat!:)

2015. febr. 16. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért hogy tanulj fegyelmet. Valamint pár nap múlva úgyis fönt lesz neten.
2015. febr. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!