Kamaszok nektek, hogy megy az együtt alvás? Mit kell csinálni?
17 éves vagyok még nem is csókolóztam, többen mondják együtt aludtam a barátnőmmel, barátommal ezért kérdezem.
Ha nekem is lesz majd barátnőm később akkor mit kell csinálni, beszélgetni kell stb?
Én sem voltam még ilyen helyzetbe :)
17/f
Alapból nem értem a megfogalmazást, hogy miért "kell" bármit is csinálni?
Haverokkal biztos szoktál találkozgatni, ott sincsenek egzakt szabályok arra, amit csináltok.
Mi a barátommal általában beszélgetünk, filmet nézünk, főzőcskézünk, hülyéskedünk, videójátékozunk, vagy ha nem akarunk otthon tespedni, elmegyünk valamerre.
Ahogy alakul.
Az ilyesmi max. először furcsa, de egy összeszokott pár esetében már teljesen természetes az együttalvás, és nem okoz fejtörést a közös program.
18/L
Mit KELL?!
- beszélgetni, enni-inni, filmezni, sétálni, esetleg szexelni... bármit, amihez kedvetek van.
- mi általában sütöttünk, iszogattunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, vagy sétáltunk.
- ha olyanunk volt, szeretkeztünk, aztán összebújva aludtunk
Most, hogy együtt élünk, annyiból változik, hogy ritkábban csámborgunk este, inkább filmet nézünk és a szex is reggelre került, mert akkor jobban be vagyunk indulva.
Azóta sem érti, hogy NEM KELL szexelni, hogy semmit sem KELL, hanem minden csak fakultatív...
Kérdező, csak hogy tiszta legyen: ha a lány nem akarja, akkor egyenesen TILOS szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!