Engednétek hogy együtt aludjunk?
Másfél hónap múlva 17 leszek, 11.osztályba járok...
A barátom pár héten belül pedig 18. November eleje óta vagyunk együtt, de másfél éve barátok vagyunk már.
A szüleim kedvelik őt és engem is az ővéi, bár annyira még nem ismerjük egymást (mármint a szüleivel...:D)...
Anyukám azt mondta 1 év múlva, apukám meg, hogy 18 éves korom után aludhatunk együtt.... Mellesleg szilveszterkor itt aludt nálunk.
Ti így megengednétek, hogy néhanapján hétvégén együtt aludjunk?
Én megengedném, a szülinapodon biztos :)
Szerintem szörnyű, ha egy fiatal lány inkább bujdosva, suliból lógva, parkban, stb. oldja meg a hormontúltengés-levezetést.
Bár nekem fiaim vannak, de ha lesz/lenne kislányom, akkor is így gondolnám.
Igen, talan igen. Igazabol en nem a korod miatt aggalyoskodnek, hanem amiatt, hogy meg csak 1,5 honapja vagytok egyutt.
De ha annyira le akarnatok fekudni egymassal, akkor az szuloi engedely nelkul is meg fog tortenni, tehat nem ezen mulik gondolom..
De azert ez nem csak rolatok, fiatalokrol szol. Nekem pl. van egy kisfiam es egy kislanyom, kb. 15ev mulva ok is ennyi idosek lesznek , mint most Te. Es akkor elkepzelem, hogy mindketto hazahordja a masfel honapos kis szerelmeit, hat az gyonyoru lesz.... Azert atjarohazat sem szeretnek, nah...
Ömm... több, mint három hónapja járunk. Amúgy meg nem lefeküdni akarunk egymással, csak ott aludni a másiknál. A szeretkezést nem úgy akarjuk "megoldani", hogy a szülők a másik szobában durmolnak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!