Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egyik osztálytársam nagyon...

Az egyik osztálytársam nagyon kövér és mégis ő a legmenőbb az osztályban. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Minden fiú őt követi, a lányok beleülnek az ölébe flörtölnek vele, akkor az évfolyamból és mindenki szereti, sok lány mondja,hogy mennyire helyes meg ilyenek. Elvileg eljár bulizni minden hétvégén a fél várost ismeri stb.. Én meg teljesen el vagyok nyomva, mindenki leszar engem pedig próbálok beszélgetni és súlyproblémáim sincsenek. Kérlek segítsetek,hogy hogy lehet ez?

2015. febr. 16. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
28%
Azért mert a csávó titokban ezeknek a lányoknak átcsempészi a háját és ezért a lányok fincsi disznókarajt tudnak csinálni amiből Berki Krisztián Heréi kivasalódnak így megkapjuk a 65 köbgyökét és sót nyalunk tehát kecske mert kétszer kettő néha öt ami azt jelenti hogy apukád egy billentyűzet mert egy fenyőfa megerőszakolta
2015. júl. 29. 19:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Talán a személyisége a mérvadó, bizonyára nyitott és laza. A túlsúly itt nem sokat számít, a belső a fontos, hallottad már?
2015. szept. 6. 14:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Mert "ismeri a fel varost" (nyilvan ;)) es mert bunko a csajokkal. Ettol menonek tunik. Az ilyen sracokbol lesz 20 ev mulva maganyos, kiegett, gagyi munkat vegzo ember. Egyetlen eselye ha az eszet tanulasra hasznalja. De mivel meg sokaig nepszeru lesz, nem fog tanulni, mert "felesleges", igy is meno. Szomoru ez, de sok ilyet lattam felnoni.

Ezzel szemben az ertelmesebb es erzekenyebb fiuk kiemelkednek a tanulasban vagy a sportban, ami hosszu tavon sokkal tobbet ad. Az en ferjem nem volt nepszeru, de jol tanult es kuzdosportolt. Kutatoorvos lett, bejarta a fel vilagot, jol kicsajozta magat es sok baratja van szerte a vilagon. Mostanra nagyon nepszeru. :D

A fiu meg aki alig vettunk eszre a gimiben, ma elso osztalyu focista franciaorszagban, modellekkel jar es rengeteg penzt keres. ;)

Tudom, hogy most szamit, de hidd el, nem az a lenyeg mennyire vagy nepszeru. Legyen 2-3 igazi baratod, tanulj, sportolj es nem lesz ezzel gond. A felszinesseg meg a nagy pofa csak egy ideig erdekes es csak egy bizonyos korig. ;)

2015. nov. 7. 21:54
 24/25 anonim ***** válasza:

És a tanulmányi eredményei milyenek?

Azok a gyerekek, akik nem kapják az ölükbe a sültgalambot, sokkal erősebbek, eszesebbek, ügyesebbek, a lehetőségeiket, adottságaikat jobban kihasználóbbak lesznek. Talán egy-egy jópofa beszólás, mosoly, heccelődés, bulis fellépés elviheti a hátán egy darabig, de amikor majd a felelés és a bizonyítványok elbírálása következik a felvételikor, akkor kell jónak lenni. Akkor majd nem látják a mindenki kedvence-srácot.

Tanulj jól, törekedj előre (a húgom a nyári szünetekben készült fel és tette le a középfokú nyelvvizsgáit a gimiben, máig használja). Függetlenítsd magad gondolatilag a csávótól, mert ez csak egy lufi, ami kipukkad idővel. Ha tényleg tetszik a stílusa, elleshetsz néhány ötletet tőle, de ne utánozd, mert lejárathatod magad. Nézz vicces filmeket, vígjátékokat, olvass sokat, hogy a mögöttes jellemed felvidítsd és pallérozd az agyad. nézd meg, mit csinálnak azok a fiúk, akiket nem érdekel a srác, és mégis jól érzik magukat?

2015. nov. 17. 13:23
 25/25 A kérdező kommentje:
4 fölött van az átlaga, azthiszem.
2015. nov. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!