Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egyik osztálytársam nagyon...

Az egyik osztálytársam nagyon kövér és mégis ő a legmenőbb az osztályban. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Minden fiú őt követi, a lányok beleülnek az ölébe flörtölnek vele, akkor az évfolyamból és mindenki szereti, sok lány mondja,hogy mennyire helyes meg ilyenek. Elvileg eljár bulizni minden hétvégén a fél várost ismeri stb.. Én meg teljesen el vagyok nyomva, mindenki leszar engem pedig próbálok beszélgetni és súlyproblémáim sincsenek. Kérlek segítsetek,hogy hogy lehet ez?

2015. febr. 16. 17:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Ez úgy lehetséges, mint ahogy te vékony vagy, vagy normális testalkatú, mégse népszerű.

Nem a külső a minden, nem tudom hány éves vagy ideje lenne erre rájönnöd.

2015. febr. 23. 17:51
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Lehet őt nem zavarja, hogy kövér, boldog így, ezáltal megnyerő a kisugárzása, a személyisége..
2015. febr. 25. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj, amit sok kérdező nem gondol át, hogy a suliban ilyen korban nem a jólelkű és kedves, aranyos, segítőkész, aranyszívű gyerekek lesznek sztárolva. Ugyanmár... :D

Az általam felsorolt tulajdonságúakat elnyomják az egoista, esetleg gazdag, magabiztos, lelkiismereti kérdésekkel nem foglalkozó gyerekek.

Kedves kérdező, én megértelek. Próbálj magadhoz hasonló barátokat szerezni, az ilyenekkel pedig ne foglalkozz. Amint kikerülsz a gimiből, ez mind nem fog számítani. Onnantól kezdve olyan emberekkel vehetek körül magad, akik hozzád hasonlóak. Gondold át mennyi belső értékes tulajdonságod van, lehet ez a suliban az éretlen osztálytársaid nem tudják megérteni, de attól még értékes vagy. Hidd el, ne akarj olyan lenni mint ezek.

2015. márc. 10. 21:05
 14/25 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező!A jófejség testsúlytól független!
2015. márc. 10. 21:58
 15/25 anonim válasza:
100%

Ez nem különleges dolog. Ilyen körökben a jó kinézet inkább a lányoknál elvárás, a fiúnak akkor van nyert ügye ha megnyerő, jó a humora, de a legfontosabb, hogy határozott és magabiztos legyen.

Sajnos ez van.

2015. márc. 11. 00:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsőzör is: nyilván mindenkinek igaza van, aki itt azt írta, hogy a kinézet szinte mindegy, ha a személyisége valamiért megnyerő. Azzal is egyetértek, aki azt írta, kamaszkorban nem a kedves, okos embereket „sztárolják”, hanem azokat, akik valamiért „menők”.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a fiú a „jó értelemben” jó fej, simán lehet, hogy azért vonzódnak hozzá a többiek, mert ahogy írod „megvan a maga társasága”, és nagy hangú, „beszólogat” másoknak – vagyis úgy tűnik, mintha egy igazi „nagymenő” lenne. Az ilyen típusú rajongás kicsit a félelemből is táplálkozik, egyrészt nehogy bénának tartsa őket egy ilyen menő figura, másrészt mert az emberek azért szeretnek olyanok társaságában lenni, akik központi figurák, mert akkor nekik is jut a „fényből és csillogásból”.

Gondolj csak bele, hány olyan könyvet, filmet ismersz, amelyben egy-egy galeri, csoport vezére egy akár kegyetlen rossz fej figura – és zabalják a nők, követik a fiúk.

2015. máj. 17. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Magabiztos, rendben van az önbecsülése.

Sokszor a magukat kedves-aranyos-becsületesnek leíró fiúk/férfiak ott véreznek el, hogy bár lehet, hogy valóban ilyenek, de ordít róluk a bizonytalanság.

A magabiztosság a kulcs.

2015. jún. 16. 14:35
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem a pénzéért szeretik a többiek, akkor az egyéniségéért! Testsúlytól függetlenül bárki lehet szerethető vagy utálható. Amikor én voltam középsulis, volt egy elég kövér lány, mégis mindenki szerette, mert jó humorú, kedves és vidám volt. Pénze neki sem volt. Lehet valaki überszexi, de ha belül idióta vagy kong az ürességtől a feje, nem lesz túl népszerű. Te pedig tarts önvizsgálatot. Vajon miért sz.arnak le? Nem lehet, hogy az említett sráccal ellentétben Neked nagy egy kicsit az egód?

29N

2015. jún. 16. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az a srác tök jó fej és az is lehet hogy csak te látod nagyon kövérnek mert irigy vagy. Tipikus emberi tulajdonság hogy ha irigyek vagy feltekenyek akkor hajlamosak eltulozni az esetleg nem is letezo rossz tulajdonsagokat.
2015. jún. 17. 22:52
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Ebben a korban nagydumájú rosszfiúk a menők.
2015. jún. 24. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!