Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig eszik és mégis kövér és...

Alig eszik és mégis kövér és hízik?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Állítása szerint alig eszik. Közben a 170 cm-éhet 90 kiló (nő). Létezik ilyen? Vagy csak magát menti?
2014. júl. 6. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, létezik ilyen: millióból egy. A gond csak az, hogy kivétel nélkül minden elhízott nő azt állítja, hogy ő az az egy... zugevők, össze-vissza kajálnak, amit nem számítanak bele a napi kalóriaadagjukba, csak egy falatot az íze kedvéért, csak ezt a kis sültkrumplit a párom kajájából, na két napig jó voltam, akkor most megérdemlem ezt a csokikát... a másik fele meg nem is szamol kalóriát, hiszen csak rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszik. Meg húst. Meg tésztát. Meg sütit tonnaszámra, de azt diétásan. xd
2014. júl. 6. 00:35
 2/11 anonim válasza:
szerintem létezhet, van, aki különböző hormontartalmú gyógyszerektől hízik meg, nem lehet, hogy ő is szed valami ilyen gyógyszert? vagy esetleg a pajzsmirigyével van valami baj..
2014. júl. 6. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Van ilyen, velem is volt. Hozzá masszív depresszió, a végén már 15 deka málna volt a napi kajám, és híztam. De közben majd kiszakadt a gyomrom az éhségtől.

Akkor már gyanús volt, hogy gáz van, úgyhogy elmentem dokihoz, kaptam gyógyszert és nagyon rövid idő alatt leadtam a felesleget - méghozzá úgy, hogy akkor már normálisan ettem, egyáltalán nem fogyókúráztam!

Ha beszélgettek, javasold neki a dokit, mert az ő helyzete pont az, amikor a "csodabogyó" minden erőfeszítés nélkül lefogyasztja. Csak épp ezt a fajta csodabogyót orvosi rendelvényre adják :)

2014. júl. 6. 01:18
 4/11 anonim ***** válasza:

hogyne lehetne.. tudod mennyi ilyen van?

van aki egész életében diétázott és mégsem vékony.. van akinek betegsége is ez.. :S

2014. júl. 6. 01:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem anyám ilyen. Alig eszik, már már koplal, de azt a kevés tápanyagot a lehető legrosszabb ételekkel viszi be. Szerintem a szervezete ráállt arra, hogy egyből tartalékol mindent. Ez és a mozgásszegény életmód együttesen nála is egy 15 kg felesleget hozott össze.
2014. júl. 6. 01:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

hormonzavaros,vagy kamuzik az étkezéséről.

általában az utóbbi szokott lenni.

2014. júl. 6. 02:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mond, amit akar. Az emberek általában nem figyelnek pontosan az étkezésükre, az ilyen dagadtak egyszerűen nem emlékeznek, hogy mit kaptak be itt-ott. Van pár kereskedelmi csatorna, ahol ilyen rekonstruált eseteket mutatnak be és ahol a rejtett kamerás felvételek mindig kimutatják, hogy az ilyen fajta folyamatosan zabál és egyszerűen kimossa a saját emlékeiből ezt.
2014. júl. 6. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Az "alig eszik" általában a föétkezésekre vonatkozik, amikor tényleg csak csipeget.

De nap közben azért bekap "egy falat" pogácsát, egy darab cukorkát, mert fáj a torka/rekedt, megiszik 2 üveg üdítöt/sört/cukros teát, mert melegben sokat kell inni, a gyerek amit tányéron hagy pár falatot, azt "csak enm dobja ki", fözés közben 5 percenként megkóstolja az ételt, stb.

Ezen a pár falatnyi apróságok aztát a nap végére igencsak nagy mennyiségü plusz kalóriát összehoznak, amit észre sem vesz. A legtöbb ilyen ember ezeket tényleg észre sem veszi, csak relfexszerüen nassolgatja ezeket.

2014. júl. 6. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Persze , mind csak magát menti. Mert aki le akar fogyni az le tud. Csak az emberek beszélni szeretnek róla. Meg sajnáltatni magukat. Meg mint előttem leírták , össze vissza esznek mindent, de csak fogyókúrásan. Ezek az emberek fejbe gyengék. Bocs.
2014. júl. 6. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy én is azt mondtam 130 kg-osan, hogy pedig nem is eszek sokat. Csakhogy nem kalóriában számoltam, hanem mennyiségben. :) Most sem eszek kevesebbet, mint akkor, sőt talán még többet is. Viszont nem pizzát eszek vacsorára, meg fehér kenyeret reggelire, meg ebédre sem sültkrumplit rántotthússal. Az ilyen és ehhez hasonló ételek ugyanis nagy energiasűrűségűek, ráadásul gyorsan felszívódnak, így rövid idő alatt jut rengeteg kalóriához a szervezet, amit el kell raktároznia. Mivel nem is sportoltam, így szép lassan jöttek fel a kilók. Amióta figyelek arra, hogy mit eszek, és mozgok kicsit, 20 kg felesleg ment le rólam mindenféle megerőltetés, vagy éhezés nélkül.
2014. júl. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!