Alig eszik és mégis kövér és hízik?
Létezik, igen, aki benne van, talán csak az érti. Egy barátnőm is ilyen (jól ismerem), reggelit egyeltalán nem is eszik, tízóraira egy szenyát, azzal elvileg annyira elvan, hogy legtöbbször nem ebédel. Azt mondta, este már sosem éhes, és tanusíthatom, hogy valóban nem zúgevő. Nem tudom, jelent e valamit, de kiskora óta túlsúlyos (elvileg), és pajzsmirigy gondjai vannak.
Egyébként én sem eszem sokat, reggel 1 kv, menzás ebéd, vacsorára pedig kizárólag fehérje, diéta miatt. régóta csinálom, most vagyok 160 cm és 69 kg, remélem érzékelhető, hogy ez elég sok. Nem vagyok zúgevő, kikérem minden olyan túlsúlyos nevében, akinek pajzsmirgy gondjai vannak, alig eszik, és mindenki zabagépnek feltételezi...
Persze ismerek másik végletet is, nagyon kövér, feltehetően hízékony is, és folyton eszik (suli), minden szünetben a büféből jön valami nyalánksággal. Aztán persze menzán nem eszik semmit, és jön a "pedig alig eszem". Valahogy így, nem is beszélve azokról, akik megvetik a fehérkenyeret, de a cukors üdítőkkel, édességgel aligha törődnek... Nem mindenki "bűnös", van, ami adottság, de nem taakródzhat mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!