Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem vesz soha?

Miért nem vesz soha?

Figyelt kérdés

nagyon ritka ha van itthon egy csoki vagy akármi..

lehet mondani nagyon jol élünk de amikor anya elmegy a boltba nem engedi meg hogy vegyek akár egy waffelinit,vagy egy chipset. de ha ő hoz mindig a legolcsobb-bol a legrosszabbat.a mamám amikor hétkoznap mindig jon hozzánk akkor hoz egy kindercsokit 4 vagy 8darabost actimelt vagy szivoszálas üditőt! Miért nem vesz anya semmit?

2015. febr. 14. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Talán mert tisztában van vele, hogy ezek szépen csomagolt moslékok és emberi fogyasztásra épphogy alkalmasak?
2015. febr. 14. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem mértékkel megengedhetőek az ilyen dolgok. Én legalábbis imádtam őket kiskoromba, felnőve viszont megutáltam. És azt kívánom bár élveztem volna amikor még tudtam.

Valószínűleg egészségtelennek tartja és ez így is van.

2015. febr. 14. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
ha valóban olyan jól éltek, miért okoz problémát, hogy megvedd magadnak?
2015. febr. 14. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk sincs itthon soha.

Bár,így jobban esik mikor belépek a szobámban és random egy óriás milka vár,anya meg közli meglátta a boltban és rám gondolt.

Nálunk nincs az,hogy nem vehetek satöbbi,szimplán nem eszünk ilyeneket,csak mértékkel.

Az meg,hogy jól éltek...te fizeted a számlákat? Nem tudhatod,hogy éltek.

Ha a mamád vesz csokit meg ilyeneket neked,AZ BŐVEN ELÉG,hiddel.

Ha folyton lenne otthon,egyrészt már nem élnétek jól,másrészt folyton megennéd rögtön és rohadtul elhiznal.

2015. febr. 15. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!