Attól függ, mi az a drága, és, hogy milyen a család anyagi helyzete.
Amúgy szerintem abszolút nem sok, sőt, én inkább kevésnek mondanám.
2014. márc. 13. 21:24
2/16 anonim válasza:
Nem.
2014. márc. 13. 21:26
3/16 Babeli Zurzavar válasza:
Te annak érzed? Ha igen, miért?
Az én lányom mégcsak 6 hónapos, tehát no mint a gomba, a fiam szintén, Ő 23 hónapos, általában veszek Nekik ugyanennyit havonta, de ha nem havonta hanem evszakvaltaskor tennem ugyanezt, akkor mondjuk 3szor 3 ruhát vennék kb... ja és én használt és újat is veszek, épp mi tetszik. Szóval nagyban függ attól, hogy mennyi idős a gyerek.
Egyébként még nem az Ő dolga?! Szrinted rosszat tesz ezzel a lányának?
2014. márc. 13. 21:29
4/16 anonim válasza:
Ez valóban túlzás.Felesleges állandóan új ruha. Mit csinál az alig használtakkal a leányka?
Ha megszokja ezt, akkor majd ha nem keres annyit, miből fog mindig új cuccot venni?
Ha annyi pénze van az anyukának, akkor inkább gyűjtsön a lányának egy lakásra.
2014. márc. 13. 21:34
5/16 anonim válasza:
szerintem is elég sok a havi 3 új ruhadarab.
2014. márc. 13. 21:35
6/16 anonim válasza:
Nem tunik soknak egy lany eseteben.
2014. márc. 13. 21:55
7/16 anonim válasza:
hát, van aki örül ha pl. 3-4 havonta vesz 1 db újat..21 éves vagyok én is, megmondom őszintén saját magamra sajnálom a pénzt ruhára ettől függetlenül veszek néha és vigyázok rá, viszont a 2 éves lányomnak bármit megveszek, főleg ha neki is tetszik!
2014. márc. 13. 22:04
8/16 anonim válasza:
Nem túlzás, de neked mi közöd hozzá?
2014. márc. 14. 07:51
9/16 anonim válasza:
A 3 db új ruha sok??én amit meglátok és megtetszik azt megveszem.nem fogok a lányomon spórolni .ha valaki megteheti akkor mért kell tőle sajnálni kérdező? Ha a barátnődnek ez így jó akkor mit foglalkozol vele?az ő pénze,baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!