Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Barátnőm havinta 3 új ( drága...

Barátnőm havinta 3 új ( drága ) ruhadarabot vesz a lányának Nem túlzás?

Figyelt kérdés
Neha kabàr néha nadrag vagy triko polo. Mikor mi tetszik meki. 21 èves egyetemista
2014. márc. 13. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem tartom túlzásnak. Én is el tudok csábulni 1-1 ruhadarabnak, akkor is ha sokadik. Nök vagyunk :) Nem számolom havi lebontásban mennyit veszek magamnak vagy a lányaimnak, mert mikor mennyit.

Azt is el tudom képzelni ha a lányok suliba járnak majd, ês hasonlóan öltözködösek lesznek mint én, akkor ez lesz a jutalom ha az adott hónapban csak 4est, 5öst szereznek

2014. márc. 14. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként veszek magamnak havonta 3 új ruhadarabot. Messze van ez a túlzástól.
2014. márc. 14. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem 40 éves a barátnőd és a 21 éves lány a gyerek, szóval max 1-2 éves lehet a lánya. Egyik életkorban sem sok, sőt, ha még kisbabáról beszélünk, akkor indokolt is, hiszen úgy nőnek, mint a gomba. Persze vehetne turkálóban, vagy akár ingyen szerezhetne rokonoktól, de ha telik rá, akkor miért ne öltöztethetné csinosan a csomagocskát? :D

De mondom, még felnőtt emberként is jó, ha vesz magának valaki időnként új cuccokat. Valahogy nekem sosem jut eszembe, aztán amikor már minden leszakadt rólam, vagy fázom télen, akkor jövök rá, hogy ideje beszerezni néhány új holmit...

2014. márc. 14. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én örülnék, ha ennyit kapnék. :D Szerintem sem túlzás. ha megtehetik, akkor tegyék. Minek visszafogni? Nem ettől lesz elkényeztetve valaki.

17L

2014. márc. 14. 21:24
 15/16 anonim válasza:
Nem túlzás. Miért lenne az?
2014. márc. 15. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi közöd van hozzá?
2014. márc. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!