Mennyi szabadidőtöket vesz el az iskola az órákon kívül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyit tanultok még otthon hétköznap,
hétvégén?
2013. nov. 7. 07:43
1/13 anonim válasza:
Én semennyit de amúgy vegyünk egy hétfőt 1 óra buszozás meg + be menni suliba,suliba fele menet 1-2-3 szál cigi bő fél óra.. meg 6-7 órám szokott lenni.. és még megint le menni buszmeg-be meg haza menni 1 óra , tanulni amit ritkán szoktam.. de az + 2-3 óra :)
2/13 anonim válasza:
Gimiben napi egy órát tanultam kb. Ha dolgozat volt, akkor kicsit többet.
3/13 anonim válasza:
Kb. két óra délután tanulás, ha dolgozat van, akkor néha több. Angolra csinálom a nyelvvizsgás feladatokat ezerrel, azt nem veszem házinak. A plusztesi, közmunka hetente 4 óra. Az egyéb feladatok (díszlet a műsorra, pályázat) ami ugye nem kötelező, az évente max 6-7 óra.
4/13 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de csak beadandó munkát csinálok otthon. Néha tanulok itthon is, de az kevesebb mint heti 1 óra. Ha az órán nem tanultam volna meg az anyagot,(mindig van ülőhelyem) vagy a szünetben megtanulom. Házit is a szünetben megoldom. Illetve kötelezőt is a buszon olvasok.
5/13 anonim válasza:
*Ha az órán nem tanultam volna meg az anyagot, akkor a buszon(mindig van ülőhelyem) vagy a szünetben megtanulom.
6/13 anonim válasza:
hát most nagy nehezen próbálom magam rávenni, hogy napi 1órát leüljek tanulni, mivel 3hetem sincs már előrehozott érettségiig :D. Nem szoktam tanulni itthon, vagy max csak fél órát.
7/13 anonim válasza:
reggeli buszozás, meg mire beérek kb negyedóra... aztán mie haza azis... tanulni meg nem szoktam. :)
8/13 anonim válasza:
Csak házit csinálok általában, az kb 2 óra, ha doga is lesz akkot 4-5
9/13 anonim válasza:
Nekem elég sokat. Alapból kicsit több, mint 1 óra az utazás (gyalog+busszal) reggel, délután picit talán több a délutáni csúcs miatt. Általában 4 körül érek haza, vagy ha 8 órám van, akkor fél 5-5 között. Általában 1,5-2 órát minimum tanulok, de ha dolgozatot írunk, akkor többet is.
10/13 anonim válasza:
Nos, én 3-4 órát szoktam tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!