Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kistesóm lesz. Félek?

Kistesóm lesz. Félek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 12-13 éves lány vagyok.

Április környékén kistestvérem születik.Nagyon félek tőle,mármint 2 fő ok van rá : megváltozik az életem és félek hogy rossz nővér leszek.

Mostmár "középső gyerek" leszek de ez nem érdekel annyira de az viszons az igen hogy nem igazán tudom hogy kell egy kisbabával bánni.

Mármint nagyon picivel aki pár hónapos.Szomszéd babával aki 2 éves viszont jól megvagyok.Szeretem a gyerekeket csak félek hogy minden megváltozik,és mi lesz ha nem mutatok elég jó példát?

Bizalmatlan vagyok,ezt le lehet valahogy győzni?

Milyen egy kistesó mellett élni ilyen korban?

2015. febr. 10. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Sokkal több önbizalmam lett és már alig várom hogy megszülessen a várva-várt húgocskám! :D

Megpróbálom a lehető legjobb nővért alakítani az ő számára.

Anyukámmal átbeszéltem a dolgot és azt mondta,hogy az elején segít és ha belejövök akkor magamtól is gondját viselhetem a babának (persze nem mindig). :)

2015. febr. 13. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
20L vagyok,van egy 14 éves öcsém,egy 4 éves öcsém,egy 2 éves öcsém,és májusban születik a 4.öcsém :D Szeretem őket,de már sok lesz szerintem :D Azért pesrze már én is nagyon várom,csak sok újdonságot már nem tudnak majd mutatni :D
2015. febr. 17. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Na milyen a tesó? :)
2015. nov. 14. 18:10
 14/14 anonim válasza:
Ne agódj.egy kistesó nagyon jó dolog.nekem is van 2 hugom.a harmadik tesóm meg május körül születik.
2015. nov. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!