16-17 éves lányok mennyiért vállalnátok, be a kamu barátnő szerepét?
Csak annyira gondolom, hogy bemutatom a szüleimnek, és így velem alszik.
Nekem csak azért kéne , mert akkor hétvégén el tudnák szabadulni otthonról. Mondanám anya barátnőmnél alszok, ott leszek egész hétvégén.
Utána ráérnék barátnőt keresni, és végre nyugtom lenne hétvégére. Elvinném a kocsimat, vagy felszállnák a vonatra, plusz pizsit is vinnék, és majd megaludnák a kocsimba.
Imádkozok legyen barátnőm, meg teszek is érte. De így még könnyebb lenne. Bulikba nem járok.
17F
Akármilyen jó barátom is lennél, biztosan nem egyeznék bele ilyesmibe, mert teljes ostobaság és ezt neked is látnod kell. Mikor a kérdést olvastam, azt hittem, meleg vagy és homofóbok a szüleid, vagy valami más, olyan okra gondoltam, ami tényleg indokolna egy kamubarátnőt - hasonló krízishelyzetben talán még segítenék is.
De azért, mert te nem tudsz a hétvégéket illetően dűlőre jutni a szüleiddel, biztos nem vennék a nyakamba egy rakás felelősséget. Mi van akkor, ha történik veled valami, ne adj' Isten eltűnsz, vagy más módon derül ki ez az egész? Rajtam keresnének. Szerintem ezt senki sem vállalná be.
Konkrétan ingyen,ha ismerlek.
Nem lenne pofám pénzt kérni azért,hogy segítek egy barátomnak.
Ha idegent keresel,egy gucci táska árában gondolkozz.
Hat en szivesen megtennem 10000 ft-ert :) csak nem Magyarorszagon lakom ugyhogy ennek lottek, de szerintem nem olyan nagy dolog, legfeljebb a csaj is lelecel arra a hetvegere, hogy veletlenul se talalkozhasson a szuleiddel. Ha ismerost talalsz aki bevallalja, az meg jobb mert olcsobb(szerintem) es megbizhatobb
Remelem talalsz valakit ;)
egy fiú barátomnak ingyen, és neked is ha kedves vagy, ha nem akkor pénzért :D
Sajnos nem magyarországon vagyok, amúgy 19 vagyok.
Ez mekkora jó már? :D
Simán, ha bárki, akit ismerek odajön hozzám, és megkérdezi, hogy leszek-e az álbarátnője, lazán. Ha meg egy haveromról lenne szó... csináljuk.
Nem vagyok nyelvtannáci, meg semmi hasonló, de NÁK? El tudNÉK, megaludNÉK.
Ja. De simán. Még nálam is alhatna hétvégén, ha értelmes, és lehet vele beszélgetni.
Hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!