Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek erről? :...

Mi a véleményetek erről? : "Néha egy fiú barát többet ér mint 100 kamu barátnő"

Figyelt kérdés
Úgy vélitek hogy igaz?

2014. aug. 4. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még szép.Nemtől függetlenül mindig többet ér egy igaz barát a világ összes érdekbarátjánál.Az nem dob a kamubaráton, hogy lányból van.
2014. aug. 4. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, de ez az idézet is akkora közhely lett..Akkor szokták használni a kis 14 éves lányok, mikor a 19-20 éves pasikkal akarnak kavarni
2014. aug. 4. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaz. :) A barátnőim kihasználtak, de ott a volt a fiúbarátom. Ő sokkal jobb fej, vicces, kedves. :)
2014. aug. 4. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, a nők hülyék, barátnőnek sem jók ezért kell egy fiú.
2014. aug. 4. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én igen...A lányok 90%-a egy önző dög, aki mindenben jobb akar lenni a többi lánynál és még a legjobb barátnőjét is elhordja a háta mögött mindennek...Ezzel szemben a fiúk nyilván nem akarnak egy lánnyal versenyezni és ha valami bajuk van, a szemedbe mondják, nem csak a hátad mögött terjeszt rólad pletykákat. Vannak barátnőim is, ők normálisabbak, de amúgy általában a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal.
2014. aug. 4. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint igaz. Nem mondom, hogy nem volt életemben egy-két barátnőm, de sokkal több konfliktus volt és félreértés, mint az ellenkező nemű baráttal. Persze, ilyenkor mondják, hogy ez azért van, mert a pasi mást is akar? Sértődés nélkül lehet tisztázni már az elején, hogy a nő nem akar mást, és akkor barát, ha ezt meg is érti. Egyetlen barátnőm most is van, a jó kapcsolatunk titka, hogy ritkán találkozunk, sokszor tényleg csak akkor, amikor szükségünk van egymásra. Ezért nem is tudom mennyire nevezzem barátnőnek, nem az a nagybetűs barát, mindketten tudjuk szavak nélkül is, hogy egyszerűen vannak dolgok, amiket csak nővel lehet megbeszélni. Sem neki, sem nekem nincs szükségünk arra, hogy egymás nyakán lógjunk folyton.
2014. aug. 4. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Addig, amíg mind a két félnek "csak" barátságot jelent a dolog, addig nincs baj. Viszont ezt tudni kell betartani is. Nekem egyébként már csak fiú barátaim vannak. A lányokkal mindig megszívtam, mert vagy kibeszéltek, vagy hülyeségeket terjesztettek rólam, stb... Fiú barátban még sosem csalódtam.
2014. aug. 4. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Ha be is akaszt akkor ja
2014. aug. 4. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Baromi hülyén van ez megfogalmazva. Természetesen egy igaz barát ezerszer többet ér, mint száz kamu barát, de ez nemtől független.

A tapasztalataim szerint egyébként ezek közül a világraszóló, tini fiú-lány barátságokból 35-40 éves korra, mikor már mindkettőnek családja van, ritka az, amelyik megmarad ugyanolyan jó barátságnak.

2014. aug. 4. 19:09
 10/10 anonim válasza:
Hat,igen...egy ujabb Facebook bolcsesseg...
2014. aug. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!