Mi a véleményetek erről? : "Néha egy fiú barát többet ér mint 100 kamu barátnő"
Figyelt kérdés
Úgy vélitek hogy igaz?2014. aug. 4. 12:09
1/10 anonim válasza:
Még szép.Nemtől függetlenül mindig többet ér egy igaz barát a világ összes érdekbarátjánál.Az nem dob a kamubaráton, hogy lányból van.
2/10 anonim válasza:
Igaz, de ez az idézet is akkora közhely lett..Akkor szokták használni a kis 14 éves lányok, mikor a 19-20 éves pasikkal akarnak kavarni
3/10 anonim válasza:
Teljesen igaz. :) A barátnőim kihasználtak, de ott a volt a fiúbarátom. Ő sokkal jobb fej, vicces, kedves. :)
4/10 anonim válasza:
igen, a nők hülyék, barátnőnek sem jók ezért kell egy fiú.
5/10 anonim válasza:
Én igen...A lányok 90%-a egy önző dög, aki mindenben jobb akar lenni a többi lánynál és még a legjobb barátnőjét is elhordja a háta mögött mindennek...Ezzel szemben a fiúk nyilván nem akarnak egy lánnyal versenyezni és ha valami bajuk van, a szemedbe mondják, nem csak a hátad mögött terjeszt rólad pletykákat. Vannak barátnőim is, ők normálisabbak, de amúgy általában a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal.
6/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint igaz. Nem mondom, hogy nem volt életemben egy-két barátnőm, de sokkal több konfliktus volt és félreértés, mint az ellenkező nemű baráttal. Persze, ilyenkor mondják, hogy ez azért van, mert a pasi mást is akar? Sértődés nélkül lehet tisztázni már az elején, hogy a nő nem akar mást, és akkor barát, ha ezt meg is érti. Egyetlen barátnőm most is van, a jó kapcsolatunk titka, hogy ritkán találkozunk, sokszor tényleg csak akkor, amikor szükségünk van egymásra. Ezért nem is tudom mennyire nevezzem barátnőnek, nem az a nagybetűs barát, mindketten tudjuk szavak nélkül is, hogy egyszerűen vannak dolgok, amiket csak nővel lehet megbeszélni. Sem neki, sem nekem nincs szükségünk arra, hogy egymás nyakán lógjunk folyton.
7/10 anonim válasza:
Addig, amíg mind a két félnek "csak" barátságot jelent a dolog, addig nincs baj. Viszont ezt tudni kell betartani is. Nekem egyébként már csak fiú barátaim vannak. A lányokkal mindig megszívtam, mert vagy kibeszéltek, vagy hülyeségeket terjesztettek rólam, stb... Fiú barátban még sosem csalódtam.
9/10 anonim válasza:
Baromi hülyén van ez megfogalmazva. Természetesen egy igaz barát ezerszer többet ér, mint száz kamu barát, de ez nemtől független.
A tapasztalataim szerint egyébként ezek közül a világraszóló, tini fiú-lány barátságokból 35-40 éves korra, mikor már mindkettőnek családja van, ritka az, amelyik megmarad ugyanolyan jó barátságnak.
10/10 anonim válasza:
Hat,igen...egy ujabb Facebook bolcsesseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!