Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha elmegyek pszichológushoz...

Ha elmegyek pszichológushoz és elmondom neki, hogy én már odáig jutottam, hogy éles lőfegyvert tartok magamnál, fog szólni a rendőrségnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Odáig jutottam, hogy önbizalmat ad, mert nagyon nincsenek barátaim nem volt még barátnőm. Szeretném ,ha lennének barátaim, szeretnének, kicsit jobb lenne a sulim. Letehetném végre a pisztolyt.

És azt nyugodtan elmondhatom ,hogy van sokat ,olyan ,hogy arra gondolom ,hogy lelövök több embert?

Félek szólna a rendőrségnek.

17F

2015. jan. 29. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? Mi lett a tesitanárral lelőtted? :D Gyökér.
2015. jan. 29. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, leteheted végre a pisztolyt...

Ady tollat ragadott, hogy ezt kifejezze, nem kell ahhoz pisztoly.

Sem utódja, sem boldog őse,

Sem rokona, sem ismerőse

Nem vagyok senkinek,

Nem vagyok senkinek.

Vagyok, mint minden ember: fenség,

Észak-fok, titok, idegenség,

Lidérces, messze fény,

Lidérces, messze fény.

De jaj, nem tudok így maradni,

Szeretném magam megmutatni,

Hogy látva lássanak,

Hogy látva lássanak.

Ezért minden: önkínzás, ének:

Szeretném, hogyha szeretnének

S lennék valakié,

Lennék valakié.

2015. jan. 29. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen mondanád el neki, elmondom mi lenne a válasza: önző vagy ha mások életére törnél kamaszkori depressziód miatt. Így soha nem is lesznek barátaid.

Az önsajnálat és magad helyett inkább kezdj el érdeklődni az osztálytársaid iránt. Ne ajtóstul ronts a házba, ők évek alatt építették ki a jó kapcsolatot, neked sem fog csettintésre sikerülni.

Először is kérj tőlük bocsánatot, ha van miért, pl ha kicsit negativ voltal mostanaba vagy magadba fordulo.

Aztán kérdezgesd őket, hogy megy a suli, hogy sikerült a dogad, stb Ha kiszagolod hogy moziba mennek szolj hogy csatlakozhatsz e.....max nemet mondanak de néma gyereknek az anyja se....nyilván eddig se mentél veluk, ertheto ha nem hivnak...parszor talan csak kedvessegbol mondjak majd h menj, de aztan ha rajonnek h normalis vagy (mar ha az vagy) talan kialakul valami.

2015. jan. 29. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"És azt nyugodtan elmondhatom ,hogy van sokat ,olyan ,hogy arra gondolom ,hogy lelövök több embert?"

Köteles szólni nem a rendőrségnek hanem a pszichiátriának,mert ezzel már köz és ön veszélyes vagy.

2015. jan. 29. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
attól függ van e fegyvertartási engedélyed mellé
2015. jan. 29. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan segít az, ha fegyvert tartasz magadnál abban hogy barátokat szerezz?

Milyen előnyös származik neked abból, hogy másokat lelőssz?

Szerintem mond el a pszichológusnak. Jobban jár mindenki. Te talán kapsz segítséget, az embereknek meg nem kell magehalniuk...

2015. jan. 30. 01:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Na jóóó, az hogy mindenki itt anyázik nyilvánvalóan nem segít. (Elismerem ez egy beteg ember amit ő is tud mert pszichológushoz akar menni, itt jegyzem meg ez már inkább pszichiáter, de egy pillanatra gondoljunk mögé...)

Honnan van neked fegyvered? Sok magányos ember van ebben a r*hadt világban mégsem hadonászik mindenki fegyverrel, mi az ami ennyire mélyen megbántott? Hol a bánatban vannak neked a jó szüleid? Mind mondunk/gondolunk néha olyat dühünkben hogy: "megölöm, megrúgom, meghal" de pillanatig sem komolyan, te igen? Rizikós kérdés de hogy állsz Istennel? Ha nem is válaszolsz gondold át. Valahogy úgy állok ehhez is mit amit Karinthy ír: Csodálkozol a kokainistán, s nem érted? Gondolkozzál az okain is tán -s megérted!

Szerintem te is tisztázd magadban mi az ami ennyire dühit, mert ez már több mint szomorúság. Az elme sokféle okból megborulhat (vérképbeli elváltozás, káros benyomások, napokig/hetekig nem alvás). Tényleg hogy alszol? Az egy viszonylag biztos mutató, ha eltudsz aludni de szinte minden éjjel felébredsz az nem jó, ha elaludni sem tudsz napokig nem alszol akkor az nagy gáz. Ha viszonylag rendben van az alvásod akkor ez afféle kamaszkori megborulás mint a lányoknál a vagdosás, csak olyan fiúsan.

Az öngyilkosság sosem megoldás vagy vagányság, az öngyilkosság gyáva, önző menekülés. Jahh és van megoldás a prolémádra.

18/L

2015. jan. 30. 21:30
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán milyen jogon golndolsz egyáltalán olyanra, hogy elveszed más emberek életét. Mindenki valakinek a gyereke, sőt sok olyan van, akinek gyereke is van. Képes lennél más emberek életét megkeseríteni azért, mert a tiéd szar? Akkor már ne legyen senkinek se jó, mi?? Szerinted ki fog így szeretni téged?? Ha van fegyvered, semmivel se vagy jobb ember, ne adjon önbizalmat, vagy talán azért ad önbizalmat, mert bármikor elveheted bárki életét? Hát akkor nagyon szánalmas vagy, egyáltalán mi a fenét akarsz 17 évesen?? Húzzál tanulni meg dolgozni, mert még csak felnőtt sem vagy és elvennéd mások életét, akik legalább megdolgoztak érte?? Te mit tettél azért, hogy szeressenek? Kedves voltál? Jófej? Segítőkész? Majd ha ezekre igennel válaszolsz, akkor jó úton jársz....Ne sajnáltasd magad, hanem térj észhez! 1 jó nagy pofon kéne neked semmi más, hogy észhez térj. Kezd el végre normális életet élni, mert csak EGY lehetőséged van és fogy az idő. Te meg ilyenekre pazarlod, mikor annyi szép dolog van a világban.
2015. febr. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!