Kamasz gyerekeid mennyire aktívak a háztartásban, mennyit segítenek neked? (Kamaszok válasza is érdekel)
Téged sem pontoztalak le, ment a zöld kéz:-)
Köszönöm, hogy leírtad, hogy megy nálatok!
Én azokat a munkákat végzem el, amiket szeretek. Pl felsöpörni, felmosni, ablakot pucolni, meg úgy alapvetően rendet rakni, felporszívózni. De például mosogatni meg port törölgetni utálok, szerencsére csak ritkán kell megcsinálnom.
A szobámban persze én törölgetek, meg tartok rendet, igaz időnként itt is eluralkodik a káosz, de sokáig nem tudok rendetlenségben élni, maximum 1-2 nap amikor tényleg semmire sincs időm például suli miatt.
Sütni, főzni imádok, de főleg sütni. Szombaton viszont például én csináltam az ebédet, mert anyukám dolgozott és péntek délután nem volt ideje rá. Nem azt mondom hogy egy bonyolult dolgot csináltam, de nem jelentett gondot nekem és finom is lett. Viszont süteményt készíteni az egyik hobbim, igaz nem túl gyakran sütök, mert még elhíznánk. :)
Saját szobámat hetente kiporszívózom,elpakolom a leszedett ruhákat(szüleimét is,ha tudom,hogy hova valóak),hetente felsöprök,felmosok,ki-be pakolom a mosogatógépet,kiteregetek.Főzésben nem nagyon szoktam segíteni,anyukámat inkább hátráltatja,ha sokan vagyunk a konyhában:DD Viszont tegnap sörkiflit sütöttünk az ikertesómmal.Nekem szerintem szerencsém van,mert az egy főre jutó feladatokat ketten oldjuk meg.:)Pl.:Én felsöprök,Ő felmos.Van amit szívesebben csinálunk,van amihez egy kis nógatás kell.
16 éves lányok:)
Semmit nem kell csinálnom, és nem is csinálok semmit, ha megkérnek akkor azt megcsinálom. Meg a családi vállalkozásba szoktam segíteni.
Főzni nem tudok, takarítani nem szeretek :D
17l
1-eske, de mivel a PÁROD kamaszlánya, így semmi közöd hozzá.
Kérdező:
13 éves koromtól hetente takarítás (emelet egyedül, földszint apával ketten), mosás, vacsi készítés közösen (imádtam), mosogatás (ezt nem :D ).
Aztán mamának segítettem, amiben tudtam (felmosás, porszívózás, ha főz-süt is átmentem, közben beszélgettünk, meg kisebb dolgokat átadta.
Meg befőzés, lecsókészítés, szüretelés, stb. ott voltam, és csináltam, amit tudok.
25L
18 éves vagyok, főiskolás, csak a saját szobámat kell rendben tartanom, hiába szeretnék pl mosogatni, nem engedik. Egyszer felmostam az erkélyt, akkor is kaptam mamámtól a lenéző szavakat, hogy pont nekem kell felmosni...mintha valami nagy szaktudást igényelne a felmosás:"DDD Főzni nem tudok, de nem is kell, még anyum se szokott főzni, mivel a mamámmal lakunk es ő főz. A pelenkázás, fürdetés meg nem aktuális, mivel egyke vagyok :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!