Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az megszeg valamilyen szabályt...

Az megszeg valamilyen szabályt, ha egy 15 éves lánynak 27 éves barátja van?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 13:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hamar kiábrándul az ismerősöd, és nem cseszi el az életét egy olyan pasi mellett, aki hamarosan vénember lesz mellette... Inkább éljen!
2010. febr. 10. 14:01
 12/26 anonim válasza:
18%

Sziasztok!

Sok badarságot írtatok le...

18 év alatti személy nem rendelkezik önálló jogokkal. Így a szex terén sem. 17 év alatt, ha szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, az büntetendő. És a szerencsétlent biztosan elítélik. 18 éves kor és 17 éves kor között pedig addig nincs baj amíg a szüleid vagy együtt vagy külön feljelentést nem tesznek a pasid ellen. A pasid úgyszint elítélik. Bár akkor is azt csinálsz amit akarsz... én csak egy bírósági dolgozó vagyok... nem kell hinni nekem...

2010. febr. 11. 07:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

kedves bírósági dolgozó

olvasd már el az ide vonatkozó törvényt:

1978. évi IV. törvény 201-től 202-ig tartó paragrafusait

megrontásnak az minősül, ha a 18-ik évét betöltött személy 14 azaz tizennégy év alatti személlyel közösül, efelett már érvényesül a beleegyezési joga, miszerint 14 év felett létesíthet szexuális kapcsolatot, ha akar

2010. febr. 11. 07:38
 14/26 anonim válasza:
91%

Motorola: HelloPedo... :D

szerintem simán csak gusztustalanság. Ha valaki 27 éves keressen magának hasonló korú barátnőt...

2010. febr. 11. 22:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. febr. 12. 00:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

kedves bírósági dolgozó

én helyedben azonnal elkzdeném a hatályos jogszabályok újratanulmányozását, a munkahelyemen meg erősen titkolnám, hogy nem vagyok naprakész, már ha jogból élsz, és mondjuk nem takarítasz

2010. febr. 12. 00:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 36 éves, 2 gyerekes anyuka vagyok. Amikor én 15 voltam szeremes voltam egy 35 éves pasiba. NAGY hiba volt! Ma már tudom, hogy ez csupán a hormonok játéka volt, amik igen nagy lendületet vettek nálam.

Csak azért írok, mert tapasztalatból tudom miről van szó. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy ez nagyon rossz. Ő egy meglett férfi, aki mellett nem marad idő a tanulásra, ami ebben a korban az elsődleges feledata egy tininek! Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy teljesen más életszakaszban vagytok.

3 hónap elteltével én is rájöttem, hogy hiába volt vonzó ... semmi jövője nem volt a "kapcsolatnak".

Kívánom, hogy még időben ráböbbenj, hogy egy 15 éves lánynak egy hasonló korú a "társa" mert ebben a korban ez a korkülönbség sajnos még életképtelen. Ami egyébként lehet, hogy 10 évvel később REMEKÜL működött volna.

Sok sikert az életben!

2010. febr. 12. 21:47
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

igen a társadalmi törvények szerint,meg ami papíron van...

de ha szeretik egymást, az meg eszerint a törvény szerint a kutyát nem érdekli..és azokat se..akik ezt megalkották.

És hogy tényleg szeretik-e egymást,azt csak ők tudhatják.

Ebbe más szerintem ne szóljon bele..ha meg csalódás a vége,legalább tanulnak belőle..ez az élet.

Néha beleesünk az általánosításba..és azt hisszük mindenkire ugyanaz vonatkozik...mintha elfelejtenénk hogy a törvényeken túl..emberek vagyunk,és vannak érzelmeink..

és azt meg nem érdeklik a törvények..

Anyám 15 éves kora óta együtt van apámmal házasságban,aki 9 évvel idősebb nála..és nem nagyon gondolkodtak szerintem azon..hogy büntetik-e a szerelmet..mert nincs joguk hozzá..

ez csak egy vélemény volt..

2010. febr. 13. 11:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem meg 17 évesen egy 53 éves pasim volt, másfél évig. Tudtam, hogy nem lehet hosszú távú a dolog, de nekem tetszett. (Neki is.) Sokat tanultam az esetből és persze tőle is. Jó volt, hogy meg volt mindene és mindent megadott nekem. Sok helyre eljutottam vele, ami egy akkor korombeli fiúval nem történhetett volna meg. Egyedül az fájt a dologban, hogy az apukám, aki szintén 53 éves volt, nagyon megbántottam vele. (Ráadásul ismerték egymást.)

Most 32 éves vagyok, a férjem másfél évvel idősebb nálam és van egy 18 hónapos gyerekünk. (A férjem is ismerte Őt.)

2010. febr. 13. 18:01
 20/26 anonim válasza:
18%

Mivel a 15 és a 27 között nagyobb a különbség, mint 7, és még a barátnőd nincs 16 éves, ezért a pasi pedofilnak számít. Egy év múlva már "csak" liliomtipró lesz. Persze, ha addig együtt maradnak...

Szép napot!

Veró

2010. febr. 13. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!