Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyunk ennyire diszkrim...

Miért vagyunk ennyire diszkriminálva fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 lány osztálytársammal jóba vagyok a többivel nem, beképzeltek, hülyék stb. Ezt nem csak én mondom ,hanem a normális lányok róluk.

-Ma elmaradt 2 óránk is, 6-dik lett volna a tesink ha tesin bent maradtunk volna akkor 2 órára értem volna haza így már délben itthon voltam. A Tesitanár (aki egyben osztályfőnökön is)a lányokat hazaengedte, a fiúkat nem. Én megkérdeztem tőle hazamehetünk mi fiúk NEM, de a lányokat haza engedte.

A másik a lányok pár kivétellel nem tesiznek még se buknak meg. Én meg 3-mas vagyok belőle. Majd csináltatok egész éves felmentést.

2015. jan. 15. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne hisztizz, inkább azt mondd meg mit keresel mégis otthon, ha fiúként neked is maradnod kellett volna tesin? Tápos vagy? Hülye kérdések irogatása helyett te is mozoghattál volna és akkor nem lenne felesleges energiád.
2015. jan. 15. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem teljesen értettem a mondataid, de nagyjából rájöttem mi a helyzet.

Nekem a franciatanárom ilyen, vagyunk 16-an, 14 lány, 2 fiú. A csajok közül van aki 2,3-ra négyest kapott most félévre 'ösztönző' jelleggel. (Nem azért mondom, jóba is vagyok vele, de pont leszarja a tárgyat csak arra megy hogy ne bukjon belőle...)

Mi viszont igyekszünk olyan 4,0 fölé lőni a jegyünket, és utána házijainkra egyeseket ír, mert nem hibátlanok, hogy lehúzza az osztályzatunkat. (3,6 alatt hármast ad.)

Vannak akik ilyen kettyósak, én igazából leszarom:D De a rajz is hasonló... A padtársam kitűnő lenne, ha rajzból nem állna hármasra. (És amúgy magatartás karókat ír be órai munka címen, hogy a jegyét rontsa le.)

És akkor ez egy viszonylag jó suli...:D

2015. jan. 15. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Jaj ne legyetek már ennyire ... legalább ez a kis örömünk had legyen meg nekünk lányoknak, hogy a tesi óráról ahol amúgy se csinálunk semmit elengednek...

Távol áll tőlem a feminizmus és nem is kezdem részletezni, mert az nagyon messzire vezetne de maradjunk annyiban a nők még mindig kevesebb fizetést kapnak, nem olyan elfogadottak vezető pozicióban és a politikában is kevesen képviseltetik magukat, a fejletlen országokban pedig a nő tárgy.

Ki is van diszkriminálva? Nem mehetél el tesiről fiú vagy túl élsz két kör futást, más kérdés ha talán a lányok megcsinálnák amit a fiúk (pl: ez a profán példa a tesi óra) akkor talán nem lennének olyan lenézett helyzetben egyes helyeken ma is...

18/L

2015. jan. 15. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

#1 Ugyan miért? Ha döntsön már magáról. A fiúknak mivel kéne jobban a mozgás mint a lányoknak?

#3 Talán azért mert több férfi van a világon mint nő. Nem kapnak kevesebb fizetést, és sokan (nemtől függetlenül) nem képesek vezető pozíciót betölteni. Lehet, hogy a papírjuk megvan hozzá, de nem elég határozottak, nincs tekintélyük alkalmazottaik szemében és nem tudnak irányítani. De itt egy ellenpélda is: Az iskolákban a tanárok túlnyomó része nő.

Tényleg nem nagy tragédia, egyszerűen ilyen tanárt kaptatok. Az ország másik felében meg lehet, hogy pont a lányokat tartották bent tesizni.

2015. jan. 15. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
De ellógtunk a tesiről, azért mert kolbászom van én miért vagyok másabb?
2015. jan. 16. 06:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A lényegen nem változtat. Nem kellett tesizned, mert belevaló tökös csávó módjára ellógtál. A tanár diszkriminatív, te meg tápos, ennyi. :)
2015. jan. 16. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, te csak életrevaló vagy. Ez sokaknak nem tetszik. A birkák maradnak és tesiznek.
2015. jan. 16. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

"Távol áll tőlem a feminizmus és nem is kezdem részletezni, mert az nagyon messzire vezetne de maradjunk annyiban a nők még mindig kevesebb fizetést kapnak, nem olyan elfogadottak vezető pozicióban és a politikában is kevesen képviseltetik magukat, a fejletlen országokban pedig a nő tárgy. "

Hát, ha ez nem feminista gondolkodás, akkor nem tudom, mi az. :) Ne féljünk már a feminizmus szótól, ez nem valami radikális férfigyűlölő eszme, csak egyenlőséget akar. Egyébként, főleg a fiatalabb generációkban, egyre több férfi és nő vallja magát feministának.

2015. jan. 18. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!