Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Miért csinálja ezt a barátnőm? Miért kell neki hetente más pasi?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Barátnőmnek idén szeptemberbe volt első pasija,2 hét után dobta egy másikért.és ez már azóta így megy.szép csaj,azonnal szerez pasit,majd egy hét után dobja egy szerinte jobbért.ma is pl elmentünk korizni,odamegy egy sráchoz jársz velem??a srác(16):persze.telószámcsere,ilyenek,és a lány visszajött hozzám.mondtam neki hogy én úgytudtam hogy az xy-al jársz,aztmondja hát ő sokkal jobb,majd sms-be megírom xy-nak hogy szakítunk...próbáltam vele megbeszélni,nagyon sokszor,de ilyenkor aztmondja hogy mival sajnálod tőlem a pasikat??nagyon szeretem,fontos nekem.légyszi ne azt írjátok hogy mekkora egy k*rva vagy k*rva lesz.
2010. febr. 6. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szolókkal, csak annyit tennék hozzá, hogy a legnagyobb pofátlanság szerintem telefonon szkítani valakivel.

Persze 13 évesen nem mindenkinek van olyan fejlett lelkivilága, hogy rájöjjön, hogy nem nyerő megoldás ez így.

2010. febr. 10. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Még 13 évesen kislány az a kuv@ ha 16 évesen hetente más pasival fekszik le a csaj
2010. máj. 28. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!