Az gáz ha egy 15 éves fiú még nem jár szórakozóhelyekre, csajozni stb?
Engem meg kifejezetten küldenének a szüleim, de nincs, legalábbis nem volt hozzá kedvem. Most gyúrok, ha majd tetszeni fogok magamnak, akkor talán. (Nyáron szerintem.)
18/F
Szia!
Szórakozóhelyen tipikus 1 hetes csajokat tudsz összeszedni, azok olyanok is.
Ha tartósabb valamire vágysz ne a diszkóban csajozz.
Amennyiben tisztában vagy a határokkal mit szabad és mit nem, akkor nem gáz 15 évesen.
Ne haragudj, de annyira vicces mikor 15 évesek akarnak "csajozni" :DDDD Bocsi, de mit akarsz 14-15 éves kiscsajoktól? Azzal nincs bajom, ha valaki ilyen korban kezdi a kapcsolatosdit, jó dolog a tiniszerelem, de ez a "csajozás" kifejezés nagyon poén :D
Nem kell 15 évesen menőznöd. Nem vagy már gyerek, de még nem vagy felnőtt se!
Lány vagyok, engem már 15 évesen is mulattatott a sok kortársam, aki ebben teljesedett ki :D
Nem maradsz le semmiről, ha ezzel vársz még 2-3 évet, addig foglalkozz a hobbijaiddal, ha találkozol egy aranyos lánnyal akkor próbálkozz nála, de fölösleges diszkózni meg direkt megpróbálni csajokat felszedni, mert miért ne. :D
miért ne kellene 15 évese csajozni? hogy majd 18 évesen durr bele, vagy rosszabb esetben + egy húszon x éves szűz kérdező legyen belőle?
időben el kell kezdeni, végigmenni a válságokon, mert gáz lesz
Nem gáz, nem kell siettetni a dolgokat, majd elön mindennek a maga ideje.
Szüleidet tiszteld, amiért ilyen jó nevelést kapsz tőlük, ők igazán aggódnak érted és foglalkoznak veled, még ha te ezt most konkrétan nem is így látod. Akkor lenne baj, ha könnyen beleegyeznének, hogy minden hétvégén menj ahova akarsz bulizni.
Annak idején 20éve engem a gimi végéig havonta egyszer engedtek el a szüleim valahova, ma mégis egy normális egészséges 3gyerekes szülő vagyok, boldog házasságban.
hűha, 5-ös, te már legalább 20 lehetsz, azok ilyenek
15 évesen van aki már szexel is
miért ne csajozhatna, miért ne mehetne át a haverokhoz, és aludhatna ott
vannak barátaid kérdező? a szüleid ismerik a barátaid szüleit?
első körben próbálkozz ezen a vonalon
barátokhoz átmenni, ott bulizni, ott is aludni, másnap napközben hazamenni
és első körben nem tajtrészegnek lenni, eljátszva ezzel minden bizalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!