15/f vagyok, milyen szórakozóhelyekre mehetnék?
Nem vagyok kigyúrva (vékony vagyok, gyenge nem), és a pávaság is távol áll tőlem (még a hajam sincs felnyírva).
Akik leakarnának szólni, hogy ebben a korban mást kéne, stb. azoknak: A szüleim mondják, hogy mennyek már el itthonról, direkt elkezdték megkeseríteni a napjaim (nem depizésből mondom).
Barátaiddal miért nem szerveztek programokat? Szerintem a szüleid nem feltétlenül arra gondoltak, hogy discoznod kéne, hanem inkább strand, mozi ilyen helyekre elmenni kicsit jól érezni magad.
Amúgy van jó pár hely ahova tuti beengednek pl.: mozi, strand, aquapark, múzeum, színház, állatkert stb. És ez mind van Pesten.
Szórakozó helyek közül melyiket ajánlanátok? Mert annyi velem egykorú ismerősöm van (csak ismerős nem barát), aki ilyen helyre megy.
Szóval olyat írjatok ahol a leggyakrabban vannak 15 év körüliek.
Házibulik. A 18 alattiak legkedveltebb "játszótere".
Ha szórakozóhelyre vágysz, ott a Zöld Pardon. A szüleiddel csinálsz egy ZP kártyát, amivel majd mindig be és ki kell csekkolnod a bejáratnál, aztán mehet a móka.
Ha nagyon nagy mákod van, lány ismerősökkel be tudsz lógni néhány discoba. Konkrétumot nem tudok mondani, és security válogatja, bejön -e a dolog. Ha lányokkal vagy, sokkal engedékenyebbek a bejáratnál.
A hajad, vagy az, hogy mennyire vagy páwa, nem számít. Öltözz jól, ne pont a dresscode-on szívd meg a dolgot, legyél ápolt, és kész.
Nem kell köldökig kivágott póló, se AirMax, öltözhetsz normálisan, csak ne tűnj ki nagyon a tömegből. Ha lesz alkalmad, egyszer nézd meg hogyan öltözködnek a bulizó fiatalok. Nem sok páwát szoktam látni közöttük.
Rengeteg szórakozóhely van egyébként, ahol 16 a korhatár, az ilyen helyekre könnyebben be tudnál lógni.
Hát ez attól is függ, hogy milyen stílusod van. Én 14-évesen koncertekre járok (FEZEN, Rockmaraton). Disco-ba amúgy se nagyon járj, mert ott nagyjából annyi az egész, hogy drogoznak, isznak, aztán fetrengenek a ssaját hányásukban. Hát aki ezt élvzi, annak gratulálok.
De az igaz, hogy nem feltétlenül kell ilyen heylekre menni, a barátaiddal is elmehetsz moziba, stb stb
Már nem azért, de a rock koncerteken is isznak, drogoznak, és hánynak. :)
Mindenhol találsz felelőtlen, össze-vissza narkózó embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!