Kár hogy ki lépet melohelyröl de talán igy is tartjuk kapcsolatot.
F/27
2015. jan. 1. 22:07
2/17 anonim válasza:
igen!:) sok új embert ismertem meg,azonban közülük eggyel alakult ki igazán erős barátság.
mivel nyolcadikosok vagyunk,járunk felvételi előkészítőre.szimpatikus volt,és oda akartam menni hozzá beszélgetni,azonban az óra vége után szem elől tévesztettem.ezután elmentem edzésre,és a hazafelé vezető úton véletlenül összefutottunk.kiderült,hogy évek óta a szemben lévő házban lakik,azonban ezelőtt még egyszer sem találkoztunk.
ez szeptemberben volt,és azóta egyre inkább erősödik a barátságunk.ha valamiért,ezért a barátságért igazán hálás lehetek a tavalyi évnek.:3
14/L
2015. jan. 1. 23:09
3/17 Magyarmanó válasza:
Igen, most mentem középiskolába és ott. 15/F
2015. jan. 1. 23:22
4/17 anonim válasza:
Német előkészítőre járunk együtt. Már nyílt napom "kiszúrtam", valamiért nagyon szimpatikus volt. :)) Aztán az első óra alkalmával sajnos elkerültük egymást, viszont a másodikon ketten előbb érkeztünk és el tudtunk beszélgeti, utána pedig mondtam neki, hogy üljünk egymás mellett. Azóta is egymás mellett ülünk és facebookon beszélgetünk. :)
2015. jan. 2. 00:34
5/17 anonim válasza:
Igen, idén jöttem egyetemre. Sok új haverom lett, és egy igaz barátom(egyenlőre csak ő az, akit már inkább a barát kategóriába rakok, később a többiek is átkerülhetnek). Viszont egy pár barátságom sajnos meg is romlott. 18l
2015. jan. 2. 09:31
6/17 anonim válasza:
Igen, de nem túl erős barátságok sajnos. :( persze ez még változhat. Ami viszont pozitívum hogy egyik legjobb barátnőmmel, akivel sajnos egy ideig alig beszéltünk és eltávolodtunk újra több közös programom van. :)szerintem egy régi jó barát többet ér sok újnál.
2015. jan. 2. 12:24
7/17 anonim válasza:
Igen, sok új sulitárs :D bár leginkább haverok, néha-néha ha összefutok velük beszélgetünk :D de sajnos több számomra fontos emberrel is megromlott a viszony :/ szóval ez egy vegyes év volt számomra. Remélem idén jobb lesz azért :)
15F
2015. jan. 2. 19:12
8/17 anonim válasza:
Eddig úgy van, hogy igen, de ez majd csak több idő elteltével derül ki. Viszont vesztettem is értékes barátságokat..
2015. jan. 2. 19:18
9/17 anonim válasza:
Igen :) Az évfolyamba jöttek még 2013 szeptemberében, de idén barátkoztunk össze jobban. :) Meg így végzős évben az osztálytársaimmal sokkal jobban összemelegedtünk, pedig 8 éve együtt vagyunk.. :)
És itt gyiken egy fiú. :D
17L
2015. jan. 2. 20:55
10/17 anonim válasza:
Igen. Egyik osztálytársammal akivel nem szerettük egymást évekig most már nagyon jó barátnőm. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!