Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor engedtek el először...

Mikor engedtek el először fesztiválozni?

Figyelt kérdés

Hány évesen mentetek először fesztiválozni? Az normális, hogy engem 18 évesen fognak, egy napra VOLT-ra. És itt lakok Sopron mellett.

17/L

2014. dec. 30. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még én sem voltam, idén tervezek menni, 17 vagyok. Már tavaly is engedtek volna, és én is csak ténytközlök. De amúgy ha nem engednének, akkor is mennék.
2015. jan. 3. 20:02
 12/16 anonim válasza:

Engem idén engednek el barátnőmmel, a Szigetre meg a Balaton Soundra, egész végig, feltéve, ha magamnak veszem a jegyet..:)

16/L

2015. jan. 4. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
14, de abban a városban volt, ahol lakom :D
2015. jan. 7. 22:22
 14/16 anonim válasza:
35%

Engem engednének a szüleim. Bárhova.

De sehova se megyek. Kivel mennék?

A kutyának se kellek.

Szóval ne panaszkodjunk X éves vagyok már és sehova se engednek.

Van rosszabb.

Ha engednek és mehetnél és lenne pénz is, de hova? Egyedül? Úgy sehova. Úgy minek.

Barátaim száma: 0.

2015. febr. 14. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: Hány éves vagy? Fiú/lány? Nekem ugyan vannak barátaim, de vagy nem akarnak jönni, vagy nem engedik őket, vagy nincs pénzük rá, de én is szívesen mennék. Ha gondolod, írj! :)

16/L

2015. febr. 14. 16:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti,miért nincsenek? :( Vagy hát? Írj nyugodtan
2015. febr. 16. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!