Mikor engedtek el először fesztiválozni?
Figyelt kérdés
Hány évesen mentetek először fesztiválozni? Az normális, hogy engem 18 évesen fognak, egy napra VOLT-ra. És itt lakok Sopron mellett.
17/L
2014. dec. 30. 21:02
11/16 anonim válasza:
Még én sem voltam, idén tervezek menni, 17 vagyok. Már tavaly is engedtek volna, és én is csak ténytközlök. De amúgy ha nem engednének, akkor is mennék.
12/16 anonim válasza:
Engem idén engednek el barátnőmmel, a Szigetre meg a Balaton Soundra, egész végig, feltéve, ha magamnak veszem a jegyet..:)
16/L
13/16 anonim válasza:
14, de abban a városban volt, ahol lakom :D
14/16 anonim válasza:
Engem engednének a szüleim. Bárhova.
De sehova se megyek. Kivel mennék?
A kutyának se kellek.
Szóval ne panaszkodjunk X éves vagyok már és sehova se engednek.
Van rosszabb.
Ha engednek és mehetnél és lenne pénz is, de hova? Egyedül? Úgy sehova. Úgy minek.
Barátaim száma: 0.
15/16 anonim válasza:
Utolsó: Hány éves vagy? Fiú/lány? Nekem ugyan vannak barátaim, de vagy nem akarnak jönni, vagy nem engedik őket, vagy nincs pénzük rá, de én is szívesen mennék. Ha gondolod, írj! :)
16/L
16/16 anonim válasza:
Utolsó előtti,miért nincsenek? :( Vagy hát? Írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!