Titeket mikor engedtek el először buliba, házibuliba.
Stb? És meddig?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
15 éves lány vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy titeket ennyi idősen (vagy 14-16) meddig engedtek el, nálunk ha falun belül van akkor általában hajnali 1ig, de akkor általában ők is ott vannak (falunak, városnap, stb).
Buliban viszont még sosem voltam...titeket mikor engedtek először? Igazából mindent elmondok nekik még sosem hazudtam, de mégis azt érzem, hogy nem bíznak bennem:(
Már gyerekkoromban rendszeresen jártam szilveszterezni, szülinapozni barátnőkhöz.
14-15 éves koromtól kezdve bulizni is mehettem, általában 12 vagy 1kor kellett hazamenjek, 16-17 éves korom körül már elég volt ha reggel megyek.
2014. dec. 30. 19:26
3/22 anonim válasza:
15 és hajnal 2-ig, másik városba de persze nem egyedül mentem, így nyugodtabbak voltak.
2014. dec. 30. 19:27
4/22 A kérdező kommentje:
Én se egyedül szoktam:)
2014. dec. 30. 19:42
5/22 anonim válasza:
13 éves koromban kezdtem el népi táncházba járni, ami szinte minden hétvégén van. az elején csak 12 maradhattam, mostmár elengednek kettő fél háromig is :)
14/L
2014. dec. 30. 19:52
6/22 anonim válasza:
Én 15 éves voltam, amikor először elmehettem egy házibuliba szilveszter alkalmából, ami barátnőmnél volt, akit jól ismert már anyukám. Előtte talán november közepén kezdtem feljárogatni bulizni ugyanazzal a barátnőmmel, akinél utána volt a szilveszteri buli is. Anyukámmal először nem beszéltük meg, hogy hányra kéne hazaérnem, így egyszer tovább maradtam a kelleténél. Az eset után már megállapodtunk talán hajnali 2-ben (feltételekkel persze és itt már betöltöttem a 16-ot ), amit pontosan betartottam, kivéve azt, hogy mindig kísérjen haza valaki....Most majdnem 18 éves fejjel gázspray nélkül nem hiszem, hogy olyan bátran mászkálnék haza a hajnal közepén, pedig a központban lakunk. 16-17 évesen már rövidültek és ritkultak a bulizós esték, azok közé tartozom, akik hamar 'megunják':) Azóta ha elnézek egy buliba, akkor is 1 fele már itthon vagyok és a barátom, aki vigyáz rám velem van.:)
2014. dec. 30. 20:12
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
2014. dec. 30. 20:59
8/22 A kérdező kommentje:
Engem egyébként elvileg 17 évesen fognak:((
2014. dec. 30. 21:00
9/22 anonim válasza:
14 éves voltam,a tánctársaimmal buliztunk,ott,a teremben.azért mehettem,mert ott biztonságban voltam,és a szüleim ismerik az edzőt.fél kettőkor jöttem haza,taxival.
koncertre is szoktam menni,általában egyig maradhatok.
tudom,hogy jönnek majd a begyöpösödöttek,és lepontoznak,de nem hat meg.:)
14/L
2014. dec. 30. 21:37
10/22 Magyarmanó válasza:
Én 15 éves vagyok, idén akartam először menni elengedtek de rosszul lettem így végül nem mentem el egyik alkalomkor se, egyébként először éjfél volt amit anyám engedni akart, de másodszorra mikor elakartam enni mondtam, h ez elég hamar, van és ha jól emlékszem engedte volna tovább is de 39 fokos lázzal ez sem sikerült:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!