Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket mikor engedtek el...

Titeket mikor engedtek el először buliba, házibuliba. Stb? És meddig?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

15 éves lány vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy titeket ennyi idősen (vagy 14-16) meddig engedtek el, nálunk ha falun belül van akkor általában hajnali 1ig, de akkor általában ők is ott vannak (falunak, városnap, stb).

Buliban viszont még sosem voltam...titeket mikor engedtek először? Igazából mindent elmondok nekik még sosem hazudtam, de mégis azt érzem, hogy nem bíznak bennem:(

Köszönöm:))

2014. dec. 30. 19:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16 voltam és négykor értem haza. Igazából nem volt kikötve az óra, csak annyit kértek a szüleim, hogy a telefonom maradjon nálam és legyen bekapcsolva, hogyha baj van tudjam hívni őket.
2015. jan. 2. 19:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Alkoholos buliban először 13 évesen voltam (mondjuk én akkor még csak kóstolgattam a csokilikőrt és a sört :D), diszkóban pedig 14 évesen voltam először. Egyébként elég hamar meguntam én is, hamarosan 18 leszek, de már úgy 1,5 éve nem az igazi. Még 9.-es voltam (15(főként)-16 évesen), amikor nagyon szerettem bulizni, 10.-ben már nem annyira...Most már jobban szeretem, ha csak beülünk valahová koktélozgatni vagy ilyesmi. :)
2015. jan. 7. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!