Titeket mikor engedtek el először buliba, házibuliba.
Stb? És meddig?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
15 éves lány vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy titeket ennyi idősen (vagy 14-16) meddig engedtek el, nálunk ha falun belül van akkor általában hajnali 1ig, de akkor általában ők is ott vannak (falunak, városnap, stb).
Buliban viszont még sosem voltam...titeket mikor engedtek először? Igazából mindent elmondok nekik még sosem hazudtam, de mégis azt érzem, hogy nem bíznak bennem:(
15,5 évesen jöttem össze a párommal (már férjem :) ), akkor a szüleim úgy gondolták h mellette biztonságban vagyok, onnantól kezdve nem mondták meg hogy mikorra menjek haza. Előtte éjfélkor, de max 1kor jelenésem volt... :) attól függött hogy hova mentem.
2014. dec. 30. 23:56
12/22 anonim válasza:
Engem most szilveszterkor engednek el először házibuliba, de ez egy nagyon lightos kis "buli" lesz. Igazából bulinak se nevezném, inkább baráti összejövetel. (Osztálytársakkal, nem lesz alkohol, se semmi veszélyes anyag :). ) "Valódi" buliba meg... Valószínűleg még nem engednétek el, de nem is vagyok (sajnos) olyan közegben, hogy ez téma lenne.
14/f
2014. dec. 31. 11:22
13/22 anonim válasza:
Szia, engem 15 évesen engedtek először, előtte nem is akartam menni mert nem nagyon volt hova:D Akkor barátnőmnél volt kisebb házibuli osztálytársakkal, maradhattam reggelig.
Amikor betöltottem a 16-ot már mehettem nagyobb házibulikba is, amit pl suliban a végzősök rendeztek (kb 18 évesek). Szintén reggelig maradhattam. Ilyen korban már mehettem szórakozóhelyre is, de csak 2-ig maradhattunk, úgy hogy apa vagy a barátnőm apukája értünk jött.
Most vagyok 17 éves, és szórakozóhelyen is addig maradok ameddig szeretnék, csak tudják a szüleim hogy hova megy és kikkel. Ha esetleg fel akarnának hívni, akkor legyel elérhető. Na meg gondoskodjak róla, hogy haza tudjak jönni, ha ez nem sikerül akkor telefonálok apának hogy jöjjön értem, vagy taxival megyünk haza.
2014. dec. 31. 13:56
14/22 anonim válasza:
Ja, és lány vagyok. Mióta nekem is van barátom (16 éves korom óta), azóta sokkal nyugodtabbak a szüleim.:) Utolsó voltam.
Buliba: 13'/14 éves koromban. 7.es voltam. 9 óráig tartott a suli buli, anyum jött értem 8kor és 9kor együtt mentünk mentünk haza. (város másik oldalán volt a suli,s veszélyes helyen laktunk.) Házibuli 16 évesen.másnap reggel mentem haza,szilveszter. Hazavittek,mert vidéken vollt a buli,ott volt az egész osztály.
2015. jan. 1. 02:13
17/22 anonim válasza:
ja,29N
2015. jan. 1. 02:13
18/22 anonim válasza:
14 évesen, az akkor 17 éves nővéremmel úgy, hogy egész éjszaka velem van és együtt megyünk haza...
Aha, ahogy kiszálltunk a taxiból, másfelé mentünk és reggel fél 7-kor találkoztunk a kapuban.
2015. jan. 1. 20:10
19/22 anonim válasza:
16 évesen csak barátnőkhöz,17 évesen jöhettem 2-3 körül,és be kellett töltenem a 18-at a reggeli hazajövetelhez,de nem volt evvel semmi baj,sőt.:)
2015. jan. 2. 00:09
20/22 anonim válasza:
Ottalvós bulikba mindig elengedtek, gyerekkoromban is, kamaszkoromban is. Sulibulik már általánosban is voltak, azok ha jól emlékszem ilyen 8ig tartottak, aztán gondolom jöttek értem kocsival. 13 éves koromban mehettem koncertre nagybátyámmal, aki utána szintén hazahozott. 14 évesen pedig beindult, a "hogy játsszam ki a szüleimet, hogy minél tovább maradhassak kint" nevű játék, ami aztán kb. 16 éves koromig tartott. Ekkoriban eleinte 10ig, a vége felé éjfélig engedtek el legálisan, de elég sokszor megoldottam, hogy addig lehessek kint, ameddig akarok. 16 éves korom körül, meg már mehettem bárhova, bármeddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!