Nem normális. Persze ez azon is múlik, hogy mennyire vagy megbízható, stb. Én nem vagyok bulizós típus, mégis már 16 évesen mentem. Káros szenvedélyeim nincsenek, alkoholt sem szoktam inni sehol, mert nem leszek tőle boldogabb ember. És a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, eszükbe sem jut, hogy ne engedjenek el valahova. Felhívom őket, vagy küldök sms-t, és így nincs gond. :) 18L
2014. dec. 30. 21:42
2/16 anonim válasza:
én 15 évesen mentem először apukámmal, azutáni évben már mehettem barátokkal
2014. dec. 30. 23:03
3/16 anonim válasza:
14,-és a 15.életévem betöltése előtt volt 4 hónappal.
2014. dec. 30. 23:33
4/16 anonim válasza:
Engem 18 évesen SEM engedtek el, annyira féltenek, de hozzáteszem, hogy ez nem normális :) Pedig igazi kis jókislány vagyok.. :/
2014. dec. 30. 23:43
5/16 anonim válasza:
17 vagyok, tavasszal mondtam a szüleimnek, hogy szeretnék menni egy barátnőmmel két napra Szigetre, és nem mondták, hogy ne mehetnék.
2014. dec. 31. 00:23
6/16 anonim válasza:
Én 18 voltam, 1 napra mentem a Voltra, Budapestről egy barátnőmmel. Nem azért mert korábban nem engedtek, hanem mert eszembe se jutott. Így is "jó volt" az a hajnali 3mas séta a táborból a vasútállomásig...
Egyébként koncertekre 14 éves korom óta járok, de persze BPn lakni más, itt akárhonnan hazajutok éjjel is 1 óra alatt. Szívesebben is engednek el. Bár kb 15 éves korom óta nem engedélyt kérek, hanem tényközlök. (Anya, pénteken megyek koncertre.) Ő meg megkérdezi, hogy hova, kivel és hogy jutok haza. Ennyi lenne.
19L (ebben az évben is megyünk barátnőmmel a Voltra, megint egy napra, mert több úgyse érdekel, és nem az én stílusom ez a tömegsátrazás)
2014. dec. 31. 10:32
7/16 A kérdező kommentje:
Én se vagyok alkoholos tipus, nem szoktam fogyasztani, meg amúgy mindent elmondok a szüleimnek...15 évesen voltam balaton sound-on apukámmal.
2014. dec. 31. 13:25
8/16 anonim válasza:
Még nem voltam, de már tavaly is mehettem volna, akkor voltam 15. (Végül azért nem mentem, mert nem lett meg a pénz)
16/L
2015. jan. 1. 16:14
9/16 anonim válasza:
Soproni vagyok,én 17 évesen mehettem először VOLT-ra,viszont akkor megkaptam a bérletet,és mindegy volt mikor érek haza.:)
De annyi sz*rság történik ott,hogy valahol megértem a szüleid..
2015. jan. 2. 00:10
10/16 anonim válasza:
16,egy napot voltam a VOLT-on és a STRAND-on pedig végig sátraztunk egy barátnőmmel,de az én szüleim nem abba az agyonaggódós kategóriába tartoznak,szinte mindenhova elengednek ha nem egyedül akarok menni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!