Mit tennétek a helyemben? Elmondjam vagy ne?
Jó az őszinteség, de a te esetedben inkább lebeszélnélek róla.
Komolyan rád erőltették a tablettát?? Eszem megáll! Én azon leszek, hogy minden erőmmel lebeszéljem majd róla, erre más mérget erőltet a gyerekébe, amikor van biztonságos és mellékhatásmentes alternatíva is.
Két hónap még egyébként is semmi, szerintem ráértek még a bemutatással.
Oké ezt én is tudom, de én még mindig szűz vagyok, szóval másfél éve szedem a semmi miatt! Ezt el is mondtam anyának de nem engedi, hogy abbahagyjam a szedését. A nőgyógyász nekem azt mondta, hogy így tök felesleges, mert még pattanásaim sincsenek amire jó hatással lehetne.
Nagyon szeretném bemutatni, meg ha jöhetne nálunk, de az előzőnek is azért lett vége, mert nem bírta elviselni, hogy apámék még moziba is csak akkor engedtek volna el, ha ők visznek oda és hoznak el, ha vége van a filmnek. De amúgy a barátnőimmel meg elengednek csak ha tudják, hogy fiú van a dologban akkor fordulnak ki önmagukból.
Be ne szedd a tabblettákat. Öntsd ki őket mostantól, aztán kész. Majd hazudsz valamit, hogy miért nem jött meg (betegség, stressz, stb.).
Ha már alapból erre rá lehet téged kényszeríteni csak úgy, akkor mégis miért várod a szüleidtől, hogy érett emberként tekintsenek rád? Közöld velük, hogy nem kényszeríthetnek rá ilyenre és te mostantól befejezted a fogamzásgátló szedést, mivel nem szexelsz. Nem tudom persze, hogy milyen eszközökkel élnek a szüleid, de ha semmi durvával, akkor simán megteheted ezt.
Meg állj a sarkadra más dolgokban is, legyél velük őszinte, de csak abban, amit muszáj elmondanod. Ha nézik a telefonod, törölgesd ki a híváslistát, rakj kódot a facebookodra, a cuccaidat meg tartsd valami biztos helyen. De akár közölheted velük azt is, hogy neked is van magánéleted és le lehet szállni róla.
Nem tudom miért tűröd el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!