Első osztályos középiakolások! Nektek milyen lett az átlagotok a félévre? Meg vagytok vele elégedve?
Az én átlagom: 4,07. Nem vagyok megelégedve az átlagommal, mert tudom, hogy többet is kihozhattam volna magamból. De! Év végére biztos sokat javítok,hogy meglegyek kitűnő. :D
15/L
Huh... 3,4.
Nem vagyok vele megelégedve, de magamhoz képest még ez is jó.
16/L
Igen, elhiszem van akinek ez is megfelel.
Én pl. ilyen átlaggal kiíratkoznák a suliból, annyira szégyelném magam.. :)
Ne vedd sértésnek.. :)
Nekem 4,67 volt,majd év végére 4,8-ra javítottam.:)
Most is olyan 4,7 körül lesz,majd évvégére szeretnék javítani,de nem a jegy számít,hanem a mögötte lévő tudás.:)
Hát igen :), ezt sokan mondták már nekem is.
Vannak akik csak úgy megkapják a jegyeket, mert a szülei pénzes zsákok esetleg orvos/bíró/igazgató/tanár kisfia/kislánya..
Nekem nem ilyenek a szüleim, ez a saját tudásom. :)
Volt 1 olyan osztálytársam, akinek a szülei nagyon gazdagok voltak és a tanárokat mindig hívták ebédre vagy vacsorára stb. stb. És a fiuk pedig megkapta a jegyeket, 5,00 volt, habár fele annyit sem tudott sosem, mint én. 7-be viszont családi problémák miatt elváltak a szülei és nagyot zuhant az átlaga.. Sajnos úgy hozta a sors, hogy ugyanabba a középsuliba járubk, méghozzá 1 osztályba is.. Azóta cigizik, füvezik és még ezt nevezi menőnek, a csajok pedig buknak rá, habár nem tudom mire föl.. Most is rosszabb tanuló tőlem, de mégis nagyon fenn hordja az orrát..
3,2
De nem erdekel kulonosebben.
Meg sem lepodok,mert semmit nem tanulok.
Szabad tudni amúgy, hogy melyik városban jársz suliba? :)
Amúgy ami nálunk ellenőrző, az Mo.-n dolgozat. És nálunk a dolgozat az Mo.-n tz-nek felel meg kb.
Igen. :) Szerbiában, Vajdaság régióban, azon belül Topolyán (kis város) élek. :)
Hát őszintén amit írtál az utolsó bekezdésnél nagyjából semmit sem értettem xD, lennél szíves megmagyarázni, hogy mit jelentenek azok a Mo. dolgozatok és a többi?
Csak mert nálunk ezeknek nem ez a nevük. :)
Á, a Mo. dolgozatra rájöttem, hogy mi az xD, inkább mi az a tz?
Az ellőző kérdésem nem érvényes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!