Ilyen táska jó elsős gimnazistának?
2014. aug. 12. 16:59
1/13 anonim válasza:
Jónak jó! De én megkérdezném a gyerekemet h milyet szeretne!
2/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a "gyerek" :) Csak érdekel a vélemény :)
2014. aug. 12. 17:13
4/13 anonim válasza:
jaa ... ha neked tetszik akkor persze :D
5/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy neked tetsszen, kényelmes legyen a hátadnak. Ha megvagy vele elégedve válaszd ezt.
6/13 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor vedd meg, a hátadnak jó lesz. (Személyes véleményem szerint csúnya. De nem az én tásákám lesz.:))
7/13 anonim válasza:
Én ilyenben hordom: [link]
Szóval leszűrhető,nekem nem tetszik amit linkeltél. De ha neked igen,hord nyugodtan.
9/13 anonim válasza:
ha tetszik, tökéletes, de tapasztalataim szerint gimibe elég egy kisebb hátizsák is, hacsak nem viszel a könyveid mellé egy büfékocsinyi uzsonnát is.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a hátitáska praktikusabb és jobb is pláne kilencedikben még. Mondjuk nekem ez kifejezetten nem tetszik , de ízlések és pofonok.
Én a tavalyit használom. Sima középkék eastpak. Kilencedikes leszek én is. 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!