Mennyire gáz az, ha egy 12. osztályos az anyjával együtt megy be a tankönyvekért az iskolába?
Náluk ezért nem röhögtek ki senkit!
Igaz inkább csak annál ment a szülő akinek fizetni kellett!
Mondjuk mi voltunk páran barátok így mi utána mindig mekiztünk kicsit, így mindenki egyedül jött :D
Aki nem szeret, szinte bármiért kiröhöghet, ha meg semleges/jófej úgy sem foglalkozik vele.
12. osztályban már mindenki tudja, hogy nem azért mész anyukáddal, mert egyedül nem bírod a könyveket, vagy félsz.
Ha megkérdezik nyugodtan válaszolhatsz:
"-Miért hagyjam kint mint egy kutyát?"
"-Nem tudom, kíváncsi volt sulimra."
"-Mert nála volt a pénz, a tankönyvekre."
Bár be tudnának velem is jönni anyáék. Így egyedül kell hazacipelnem :(
18L (most leszek végzős)
Persze, nem nehéz, de szerintem semmi szégyen nincs abban, ha valakinek van segítsége. Nyilván egyedül is el tudom hozni és ki is tudom fizetni, de nyilván jobban örülök, ha valaki segít. És egyáltalán nem szégyellem az anyukámat és az apukámat.
7-es válaszoló
He?
Aki kiröhög, az egy amerikanizálódott barom, akivel nem kell foglalkozni. A magyarok az olaszokhoz hasonlóan nagyon is családszeretők és centrikusak, és szeretnek együtt lenni/együtt csinálni dolgokat. Akinek ez vicces, az vessen magára. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!