Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyaek miert nem engedik?

Anyaek miert nem engedik?

Figyelt kérdés
Anyaek nem engedik,hogy nalam aludjon a mostani baratnom.Miert? 15eves fiu vagyok...A baratnom 16eves,nem szuz.En meg igen.Nagyon jo csaj,ugyhogy vele le kene fekudnom..:D anyaek meg nem engedik h itthon ittaludjon.Igyis ugyis megtesszuk,csak gondoltam mar inkabb itthon,mint egy szorakozohely wcjeben..:/ A VEDEKEZES ALAP DOLOG! Szoval vedekezni mindenkeppen fogunk,azt ne is irjatok indoknak.:D miert nem engedik?

2014. dec. 21. 08:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
33%
szanalmas vagy . 16 evesen nem szuz , es sexelni akartok ... A csaj csak egy qrva . Te leszel a heti prostija . aztan megy a kovetkezohoz . es ha elveszted a szuzesseged , lehet hogy a kovetkezo kapcsolatodnal a masik felnek ez problema. ..... tehat szerintem hagynod kene a qrvat .... 14/f en igy gondolkozok , te meg 15/f en tiszta gyerekesen ....
2014. dec. 21. 16:03
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem a barátnője. Csak meg akarja dugni. Ennyi. Azért nehogy ehhez 15 évesen mosolyogjon egy szülő! Nem kell szigorúnak lenni, csak épelméjűnek, hogy ezt ne engedjék. És nem megkeseredett vagyok és sikertelen, életem szerelmével élek és sikeres vagyok, és még csak prűdnek sem mondanám magam, mert nekem is megvolt a laza néhány évem, amikor igenis volt alkalmi kapcsolatom, mert épp arra vágytam, de nem 15 évesen, hanem amikor felértem ésszel amit művelek! Először nőjj fel, aztán bonyolódj hülyeségekbe, mert akkor tudod is vállalni érte a felelősséget. Most még nem vagy abban a helyzetben!
2014. dec. 21. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, ha nem nálatok akkor feküdj le vele máshol, mondjuk náluk.De csak ügyesen és sok sikert.:)
2014. dec. 21. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy a szüleid miért nem engedik, azt nem kommentálnám, hisz megtették már előttem. A helyzet megoldása azonban roppant egyszerű. Felnőtt férfi vagy! Menj dolgozni, költözz el otthonról, állj meg a saját lábadon, és máris azt viszel haza, akit akarsz.
2014. dec. 22. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Jézusom! Te gyerek vagy még! Nemcsak a korodat tekintve, a kérdésből látható, hogy gondolkodásban is!!!! Az felelősség, valakivel szexuális viszonyt folytatni. Csak akkor tedd, ha azt a nőt nem csak szexre gondolod, hanem hosszabb, komolyabb kapcsolatra, és szereted is.Különben nem ér az egész semmit sem.
2014. dec. 22. 13:08
 16/17 mikasa válasza:
Azért mert a drága gyermekük vagy, hát én se javasolnám, hogy le feküdj vele mivel kis korú vagy, sztem meg 15 évesen amúgy se kéne szüleid házába ezt csinálni, de rajtad áll ez az egész vagy nem lehet hogy anyudék nem bíznak a barátnődben mivel már az egyik fő erényét el vesztette... ha tartós kapcsolatot akarsz vele ki alakítani szerintem akkor előszőr kedveltesd meg a szüleiddel..
2014. dec. 23. 14:15
 17/17 mikasa válasza:

ja és azt elfelejtettem oda írni hogy 15/L

és szüleim nem fognak erősen.

2014. dec. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!