Kamaszok, ti hogy szoktatok lazítani?
Altalaban ajto, ablak becsuk, valami zene ami ellazit es nezem a plafont :)
14/f
Szia:)
Én zumbázok, röpizek, kórussal énekelek, itthon pedig olvasok és zenét hallgatok.
Én főzök a páromnak mire hazaér, ha végzek a tanulással. Ezek kivüél rajzolok, netezek, olvasok, játszok, néha tornázok, szépitkezek(pl.arcpakolás).
20/L
Változó, de leírom mindet, mert különböző dolgokat értek én lazítás alatt:)
Szóval, ha 'televanatökömasulival' általában elmegyek futni, vagy edzeni egy jót, hogy levezessem a feszkót, utána eszek valami jót, megnézek egy filmet és alszok... Ez a húzós-tanulós hetek után gyakori pénteki program:)
Aztán van az, amikor ki vagyok merülve testileg-lelkileg, ilyenkor gyújtok egy füstölőt, pár gyertyát, kényelmes ruha, hangulatvilágítás, tumblr, valami jó sorozat vagy zene, kávé/tea, könyv, pokróc, ilyesmi... Mint egy tinicsaj úgy viselkedek, de tényleg van hogy ez kell:D
És van az, amikor teljesen más formáját keresem a kikapcsolódásnak, ez ritkábban esik meg, de ilyenkor félév körül azért gyakrabban. Egy vagy két jobb haverral veszünk egy kis anyagot, tájövünk hozzám, betépünk aztán zenéthallgatunk, kajálunk, lazítunk. Ezt most biztos sokan elítélik, de fogadni merek, hogy azok közül egyik sincs tisztában azzal, amiről írok... Aki tudja, az megért, aki meg nem az meg azthiszi majd, hogy ettől majd drogos állat leszek, aki betör másokhoz...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!