Szerintetek jó ha 1-2x megverjük a gyerekünket? 15 éves
Egy ket pofon nem art, en ugy gondolom ilyen esetekben, mert akkor lesz neveletlen ha most nem fekezitek meg.
Nem biztos hogy szuloktol tanulta a gyerek a lekezelo visszabeszelest, hanem a nevetlen barati koretol vagy az osztalytarstol.
15 evesen meg nem egy felnott emberol beszelunk!!
Aki viszont az ilyet rossz szulonek nevezi a kerdezot, az biztos tini valaszolo, vagy azt hiszi attol jo egy szulo, ha minden megvan engedve a gyereknek!
nekem sem volt meg engedve minden 16 evesen sem, mondjuk nem is vertek meg mert okot nem adtam, ra de ha elmentem volna vagy tisztelettlen lettem volna, tuti megvertek volna, apukam szigoru volt igy anyam mindig vele fenyitett hogy elmondalak apanak
Micsoda kérdés ez. Természetesen! A verést erre találták ki! Szeretetet, tiszteletet ébreszt az elszenvedő alanyban, motiválja, jobb teljesítményre sarkallja, és imád majd ott lenni, ahol verik. Ja de csak akkor működik, ha minél többször megtörténik, és jó alaposan el kell verni.
*érezzük az iróniát*
A megverés, soha, semmilyen körülmények között nem helyes. Valójában bűncselekmény, csak ezzel sokan nincsenek tisztába. (Kiskorú veszélyeztetése)
A rossz jegy miatt eleve TILOS büntetni.
A jó jegyért esetleg jutalmazni.
Sokan még mindig ösztönből nevelnek és fel sem fogják, hogy mennyit ártanak nap mint nem a gyerekeiknek.
15 éves gyereket egyébként már nevelni nem lehet.
Ajánlom figyelmedbe:
Nevelheted azzal is, ha előre elmondod a lehetséges következményt. Engedély nélkül elmenni otthonról: egy hétig nincs net.
Visszabeszél: lehiggadás után bocsánatot kér.
Szerintem ennyi elég, ha nem vagy lusta következetesnek lenni.
Felnőni fájdalmas, és nem csak a szülőnek fáj. Verni fölösleges.
A tiszteletet nem lehet kiharcolni, csak kiérdemelni. Nem gondolod hogy ez igaz?
Illetve ki is harcolhatod, hogy annyira akarod, de akkor számolj vele hogy lehetséges, nem lesz közelebbi kapcsolatod a gyerekeddel.
És mire mész vele ? Egy 15 éves kamasz gyereket nem fognak a pofonok tanulásra ösztönözni . Ha rendszeresen,és jó alaposan elvered,a végén az arcodba is fog röhögni . Dacos viselkedést fogsz ezzel kiváltani nála méginkább.
Nektek biztos jó,mert levezetitek a dühötöket ,azt sem mondom,hogy talán nem érdemelne egy két nyakast,de hogy foganatja nem lesz,az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!