Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi volt a legdurvább...

Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit üvegezésnél vagy felelsz vagy mersznél (minden ilyen játéknál) valaha is csináltatok? Vagy osztálykiránduláson történt nem feltétlen veled?

Figyelt kérdés
Minden ilyesmi sztorira kíváncsi vagyok , hogy máshol mik voltak :D

2014. dec. 13. 21:20
1 2
 11/17 kecskefészek15 ***** válasza:
86%
Tőlem azt kérdezték egyszer, hogy melyik fiú barátomba(egyik sem szerelmem, csak nagyon jó haverjaim)esnék bele, meg olyat is, hogy kivel fekszem le(12-13 éves kérdezte ezt tőlem), egy felnőtt férfival, akivel nagyon jóban vagyok(de nem szerelmes), vagy egy másik sráccal, aki 2 évvel idősebb nálam(viszont az a srác tetszik nekem).
2015. aug. 6. 21:24
 12/17 kecskefészek15 ***** válasza:
81%

Előző vagyok.

13/L vagyok.

2015. aug. 6. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Mi azért játszottunk ilyet, hogy könnyen legyünk túl az első dolgokon.

A társaságban sokunk így jutott az első erotikus érintéshez.

Ne gondoljátok túl, de pl én így vettem először számba farkat, de ne úgy képzeljétek, hogy le is sz..tam.

Mondjuk úgy, sz..tam 5 mp-ig, ami pont jó volt arra, hogy igazinál már ne féljek tőle.

És sokunknak vannak hasonló első élményei.

2015. okt. 12. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:
98%
kérdező, veled mi ilyesmi történt?
2015. okt. 12. 16:34
 15/17 anonim válasza:
100%

Eddig azok volt a legdurvábbak hogy:

-Törjön tojást a fejére

-Dugja ki a pucér seggét az ablakon

-És smároljon le egy random embert az utcán(csak úgy odafutott és cuppantot egyet a szájára a bácsinak )

14/L

2015. nov. 11. 16:08
 16/17 anonim válasza:
Ki kellet nyalnom egy másik lány mély köldökét. Sokkal jobb élmény volt mint amire számítottam. Azóta már csináltam másoknak is párszor, és az én köldököm sem maradt ki a jóból.
márc. 21. 20:07
 17/17 anonim válasza:
Jöhetnének még sztorik! :)
márc. 29. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!