Szerintetek valaha létezett az Aranykor? Hisztek abban hogy még valaha lesz is a Földön egy ilyen kor? Vagy feltétlen csak a hanyatlás fele haladunk?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 21:24
1/5 anonim válasza:
remélem, hogy lesz. :) majd akkor, amikor a robotok csinálnak meg helyettünk mindent.
2/5 anonim válasza:
Hallottam egy előadást, amiben azt mondták, hogy létezett. De hát minden ilyen 50-50%.
3/5 anonim válasza:
Amíg az emberi szándék nem efelé törtet, hogy általánosan jobb legyen, hanem az ego, a saját vágyam éltet, addig nem érzem, hogy lehetne ebből "fejlődés".
Amíg nekem jó, addig minden más "nem érdekel", és ezzel a hozzáállással nem lehet a környezetünket fejleszteni. Egy aprócska empatizmus, vagy legalább a vezetők szintjén létrejött "szánalom a szegények, elnyomottak felé" kellene hogy legyen. Most nincs, ergo nem látok erre esélyt, hogy "aranykorunk" lesz. Ez pedig magával rántja, hogy "akkor alkotok magamnak egyet", tehát egoistává váltam... (bizonyos szinten)
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok, borzalmas fogalmazással, sry, de asszem fáradok. :)
5/5 anonim válasza:
állítólag létezett, de mivel senki sem élt akkor, feljegyzések is épphogy épphogy csak vannak, inkább utalások csak, így bizony sejteni lehet azt, amit kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!