Ez csalás ugye?

Figyelt kérdés
Dolgozatot írtunk.Értettem az anyagot, minden jól ment, de azért mégis szerettem volna készülni rá. Átnéztem amit tanultunk, de a munkafüzetben és a tankönyvben már mindent megoldottam. Sokszor előre dolgozok bennük mert szeretem és szívesen csinálom őket. Megoldottam őket újra, majd a neten keresgéltem, oldottam feladatokat és találtam teszteket, amiket szintén megcsináltam. Másnap ugyanazt a tesztet kaptuk feladatlapnak mint amit én előzőleg már megcsináltam. Nagyon hamar kész is lettem a feladattal, próbáltam úgy tenni mintha valami nem menne meg áthúzogattam dolgokat, rossz megoldást írtam be, hogy ne legyen hibátlan, de jó jegyet akartam és valóban megtanultam, értettem az anyagot, nem lett volna szükségem a csalásra, ezért végül helyesen oldottam meg, de bűntudatom van miatta.
2014. dec. 5. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem. Én régebben csináltam olyat,hogy tudtam,hogy a tanár a tankönyvekben (a tanároknak) összeállított teszteket adta a dogának. A neten negyed óra alatt megtaláltam a feladatokat,otthon megoldottam, megnéztem a megoldókulcsot és így írtam a dogát. Ez már akár csalásnak is nevezhetjük,de akkor én inkább rafináltnak gondoltam magam,mint csalónak :D

Szerencsére már új tanárt kaptunk,így készülök rendesen a dolgozatokra.

2014. dec. 5. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalás! Gyakoroltál amit egyébként jól is tettél. Arról nem tehetsz hogy ő pont ugyanazokat rakta bele. Örüljél inkább és ne agyalj ezen. :)
2014. dec. 6. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy csalás :) örülj neki,sokat gyakoroltál,meg is lett a jutalmad.A tanárnak kellett volna új tesztet összeállítania.
2014. dec. 6. 11:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elviekben ezek a tesztek a tankönyvhöz tartoznak, van külön egy könyv ami ezeket tartalmazza és ezek teljesen a tankönyv szerint épülnek fel ezért is szeretik a tanárok. Mikor gyakoroltam, nekem ez eszembe sem jutott mert az előző tanárunk nem íratott témazárót, az az előtti pedig saját maga állította össze. Nem direkt csináltam és így belegondolva valóban nem csalás, de olyan hülyén érzem magam mert a többiek meg küszködtek vele. Mondjuk a többség nem nagyon foglalkozik vele, nem tanul, de akkor is...:)

2014. dec. 6. 13:36
 15/16 anonim válasza:
100%
Dehogy csalás.A tanárod a hibás,amiért nem állított össze új feladatsort.Neked pedig szimplán mázlid volt. :)
2014. dec. 9. 07:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, te csak találtál egy feladatlapot és megcsináltad, nem tudtad, hogy ugyanaz lesz a dolgozat. Amennyiben tudtad volna előre akkor az lenne de ebben az esetben nem az.
2015. febr. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!