Ez csalás ugye?
Figyelt kérdés
Dolgozatot írtunk.Értettem az anyagot, minden jól ment, de azért mégis szerettem volna készülni rá. Átnéztem amit tanultunk, de a munkafüzetben és a tankönyvben már mindent megoldottam. Sokszor előre dolgozok bennük mert szeretem és szívesen csinálom őket. Megoldottam őket újra, majd a neten keresgéltem, oldottam feladatokat és találtam teszteket, amiket szintén megcsináltam. Másnap ugyanazt a tesztet kaptuk feladatlapnak mint amit én előzőleg már megcsináltam. Nagyon hamar kész is lettem a feladattal, próbáltam úgy tenni mintha valami nem menne meg áthúzogattam dolgokat, rossz megoldást írtam be, hogy ne legyen hibátlan, de jó jegyet akartam és valóban megtanultam, értettem az anyagot, nem lett volna szükségem a csalásra, ezért végül helyesen oldottam meg, de bűntudatom van miatta.2014. dec. 5. 16:16
1/16 anonim válasza:
nem. a tanárnak lenne kötelessége új tesztsort összeállítani, hogy ezt elkerüljétek.
2/16 anonim válasza:
Miért volna csalás??? Amit kérdeztek, arra válaszoltál. Ennyi.
3/16 anonim válasza:
Az elsőnél a pont, ha a tanár nem képes saját tesztet összeállítani, akkor megérdemli a sorsát a 21. században.
4/16 anonim válasza:
Nem értem ez miért lenne csalás? Készültél, gyakoroltál, szerintem még piszmognod sem kellett volna, simán beadhattad volna, ha készen vagy.
5/16 anonim válasza:
Milyen kis lelkiismeretes vagy :D Dehogyis számít csalásnak, honnan lenne már az ?!
6/16 anonim válasza:
dehogy csalás.. örülj, hogy ilyen szerencséd volt :DD
7/16 anonim válasza:
Tanár vagyok, ez nem csalás. Hogy lenne már csalás, ha valaki önszorgalomból megold egy csomó feladatot? Ez, kérlek, a szorgalmad jutalma:)
Csalás az lenne, ha pl. a munkafüzetben lévő kérdések lettek volna és te azt kipuskázod. Vagy ellopod a tanár táskájából/asztaláról előző nap a feladatsort.
8/16 anonim válasza:
dehogy csalás. Ha valaki "csalt" az a tanár, aki egy netről szedett tesztet íratott meg veled. Attól hogy gyakoroltál nem leszel csaló.
10/16 anonim válasza:
rossz dolog gyógyszerre alkoholt inni, és úgy írni erre az oldalra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!